Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Introduktion til Confluence

27. maj 2024 Aarhus
2. september 2024 Aarhus
13. november 2024 Taastrup
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 90935 P

Få en introduktion til et af de stærkeste værktøjer indenfor vidensdeling i dette grundlæggende kursus “Introduktion til Confluence”. Confluence tilbyder et stærkt alternativ til Sharepoint, Visio, eller en generel dokumentcentreret dokumentationskultur. Confluence kan bruges til alle former for vidensdeling, både i IT-afdelinger og i resten af organisationen.

Atlassians Confluence bliver valgt af stadig flere organisationer, der ønsker at understøtte medarbejdere, med effektive redskaber at sikre at viden er tilgængelig for alle. Kurset er rettet mod server og datacenter versionerne.

Deltagerprofil

Du ønsker at tilegne dig et grundlæggende kendskab til Confluence. Det kan være at du sidder i en funktion og mangler et vidensdelingsværktøj, eller at jeres organisation har indkøbt Confluence.

Udbytte

 • Opsætning af din Confluence profil – lær at oprette, formatere og redigere sider
 • Samarbejde ved at kommentere på og dele sider
 • Tilføje andre typer indhold såsom billeder og filer
 • Administrere sider ved at organisere dem hierarkisk, flytte eller slette dem
 • Arbejde med tabeller og tekstrevision
 • Bruge makroer til at lave simple, flotte og mere funktionelle sider
 • Administrere sidereskriktioner
 • Eksporter og importer indhold

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 14 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

 • Opret, rediger og slet sider

 • Tilføj vedhæftede filer

 • Opret rediger og editer indhold

 • Funktionaliterne til at optimere samarbejde med dine kolleger

 • Udvidelse af Confluence med tilføjelser fra Atlassian marketplace

 • Integrer indhold fra Jira i Confluence

 • Rettighedsstyring af sider

Form ved virtuelt afholdelse

Kurset afholdes med fysisk tilstedeværelse eller virtuelt. De virtuelle afholdelser foregår live online med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål samt tale med de andre kursister og lave opgaver og gruppearbejde via 'breakout rooms'.

Se mere i vores FAQ.

Kursusmateriale

Kurset bliver afholdt på dansk, men materialet er på engelsk, da det er udviklet af Atlassian. Ved starten af kurset udleveres et kompendium med slides og øvelser.

25271
25284
25297
29596
Underviser

Nils Ejby Buch

Nils er uddannet Cand. Scient. Teknoantropolog fra Aalborg Universitet og har erfaring med konsulentarbejde indenfor agil opgavestyring med Jira og Confluence. Nils er certificeret i SAFe 5 Agilist, Agile Development med Jira Software og Jira Project Administration. I undervisningen lægger Nils vægt på at interagere aktivt med deltagerne og levere praktiske eksempler og diskussioner i undervisningen.

Underviser

Malene Vikkelsø

Malene arbejder som Digital Transformation Consultant, her hjælper hun organisationer med at tilpasse og konfigurere Jira og Confluence installationer. I sit arbejde som konsulent har hun erfaring i at afholde workshops, med mål for at afdække behov, arbejdsgange og processer. Malene er certificeret Confluence Administrator og Jira Service Management Administrator. Hun har i sin undervisning fokus på et interaktivt rum, hvor kursisterne tør stille spørgsmål og teorien bliver forstået i praksis.

Underviser

Tanya Rømer Jørgensen

Tanya arbejder til dagligt som konsulent, hvor hun rådgiver kunder til at forbedre deres interne processer og den efterfølgende implementering af Jira og Monday.com. Tanya har erfaring i at afholde workshops og undervise i Atlassian produkter for virksomheder. I Tanyas undervisning har hun fokus på at engagere og inddrage kursusdeltagerne og formidle undervisningen ud fra deltagernes individuelle erfaring.

Underviser

Sarah Hjelmsmark

Sarah er uddannet softwareudvikler og arbejder til dagligt med at konfigurere og opgradere i Jira og Confluence. Sarah er certificeret i ACP-610 Projekt admin i Jira. I undervisningen lægger Sarah vægt på at skabe et interaktivt undervisningsmiljø, hvor kursisterne får praktiseret teorien. Hun har ligeledes fokus på at formidle undervisningen på kursisternes individelle niveau.

Vælg dato

Aarhus
27. maj 2024
Aarhus
2. september 2024
Taastrup
13. november 2024