Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Introduktion til Jira (Cloud)

16. september 2024 Taastrup
29. oktober 2024 Aarhus
12. november 2024 Taastrup
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 87808 P
Tilmeld dig
205 har allerede deltaget
3,8
Meget godt
18 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Få en introduktion til et af de stærkeste værktøjer inden for opgavestyring. Lær, hvordan du med Jira kan styre alle former for projekter, og få konkrete værktøjer og tip og tricks til at implementerer det i din hverdag. Kurset benytter internationalt valideret standardmateriale fra Atlassian.

Styr jeres projekter sikkert i mål

Atlassians Jira bliver valgt af stadig flere organisationer til at understøtte medarbejdere med effektive værktøjer til opgavestyring, så koordinationen af opgaver lettes.

Jira tilbyder et stærkt alternativ til Excel-ark, MS-Project, gule sedler og opslagstavler. Værktøjet kan bruges til alle former for projektstyring, men er særligt egnet til agile organisationer, både i IT-afdelinger og i resten af organisationen.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, som mangler gode projekt/opgavestyringsværktøjer – både inden for IT og ved andre områder. Du er måske projektleder, projektdeltager, udvikler, scrum master eller i lignende.

Udbytte

 • Overblik over Jiras grundlæggende funktioner
 • Indentificere forskellen mellem Kanban- og Scrum-boards
 • Bruge Jira til at organisere, finde og rapportere på dit arbejde
 • Configurere Jira, så det passer med dit teams processer

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 14 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

 • Jira overblik
 • Projekt Boards
 • Udfyldning af issues
 • Kanban boards
 • Scrum boards
 • Søgning
 • JQL
 • Filtre
 • Epics
 • Dashboards
 • Det hele i én kontekst

Anmeldelser af Introduktion til Jira (Cloud)

3,8
 
Meget godt Baseret på 18 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Gode og kompetente undervisere. Fint niveau - hverken for basic eller avanceret ift. det det var solgt som.
 - Joan Dahlstrøm Tryg Forsikring A/S

Form ved virtuel afholdelse

Kurset afholdes med fysisk tilstedeværelse eller virtuelt. De virtuelle afholdelser foregår live online med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, samt tale med de andre kursister og lave opgaver og gruppearbejde via 'breakout rooms'.

Se mere i vores FAQ.

Kursusmateriale

Kurset bliver afholdt på dansk, og materialet, der er udviklet af Atlassian, er på engelsk. Ved starten af kurset udleveres et kompendium med slides og øvelser.

25272
25285
25298
25313
Underviser

Nils Ejby Buch

Nils er uddannet Cand. Scient. Teknoantropolog fra Aalborg Universitet og har erfaring med konsulentarbejde indenfor agil opgavestyring med Jira og Confluence. Nils er certificeret i SAFe 5 Agilist, Agile Development med Jira Software og Jira Project Administration. I undervisningen lægger Nils vægt på at interagere aktivt med deltagerne og levere praktiske eksempler og diskussioner i undervisningen.

Underviser

Malene Vikkelsø

Malene arbejder som Digital Transformation Consultant, her hjælper hun organisationer med at tilpasse og konfigurere Jira og Confluence installationer. I sit arbejde som konsulent har hun erfaring i at afholde workshops, med mål for at afdække behov, arbejdsgange og processer. Malene er certificeret Confluence Administrator og Jira Service Management Administrator. Hun har i sin undervisning fokus på et interaktivt rum, hvor kursisterne tør stille spørgsmål og teorien bliver forstået i praksis.

Underviser

Tanya Rømer Jørgensen

Tanya arbejder til dagligt som konsulent, hvor hun rådgiver kunder til at forbedre deres interne processer og den efterfølgende implementering af Jira og Monday.com. Tanya har erfaring i at afholde workshops og undervise i Atlassian produkter for virksomheder. I Tanyas undervisning har hun fokus på at engagere og inddrage kursusdeltagerne og formidle undervisningen ud fra deltagernes individuelle erfaring.

Underviser

Sarah Hjelmsmark

Sarah er uddannet softwareudvikler og arbejder til dagligt med at konfigurere og opgradere i Jira og Confluence. Sarah er certificeret i ACP-610 Projekt admin i Jira. I undervisningen lægger Sarah vægt på at skabe et interaktivt undervisningsmiljø, hvor kursisterne får praktiseret teorien. Hun har ligeledes fokus på at formidle undervisningen på kursisternes individelle niveau.

Vælg dato

Taastrup
16. september 2024
Aarhus
29. oktober 2024
Taastrup
12. november 2024