Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Introduktion til Jira

1. maj 2024 Taastrup
4. september 2024 Aarhus
30. oktober 2024 Taastrup
2. december 2024 Aarhus
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 90931 P
Tilmeld dig
107 har allerede deltaget

Få en introduktion til et af de stærkeste værktøjer indenfor opgavestyring. På kurset lærer du, hvordan værktøjet kan bruges til alle former for projektstyring. Det er dog særligt egnet til agile organisationer, både i IT-afdelinger og i resten af organisationen. Kurset består af internationalt valideret standardmateriale fra Atlassian.

Styr dine opgaver med overblik

Atlassians Jira bliver valgt af stadig flere organisationer til at understøtte medarbejdere med effektive værktøjer til opgavestyring, så koordinationen af opgaver lettes.

Værktøjet tilbyder et stærkt alternativ til Excel-ark, MS-project, gule sedler og opslagstavler.

Kurset er rettet mod server og datacenter versionerne.

Deltagerprofil

Du ønsker at tilegne dig et introducerende kendskab til Jira. Det kan være, at du sidder i en ikke IT-rettet funktion og mangler projekt/opgavestyringsværktøjer. Inden for IT kan du måske sidde i rollen som projektleder, projektdeltager, udvikler, scrum master eller i andre roller.

Udbytte

 • Differentiere mellem konventionelle og agile processer
 • Beskrive et agilt mindset
 • Indentificere forskellen mellem et kanban og scrum projekt
 • Bruge Jira til at organisere, finde og rapportere dit arbejde
 • Konfigurere Jira , så det passer med dit teams agile arbejdsprocesser

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 14 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

 • Overblik over agile metoder og Jira
 • Boards
 • Udfyldning af issues
 • Kanban metode
 • Lean og agile principper
 • Scrum
 • Søgning
 • JQL
 • Filtre
 • Epics
 • Dashboards
 • Det hele i én kontekst

Form ved virtuel afholdelse

Kurset afholdes med fysisk tilstedeværelse eller virtuelt. De virtuelle afholdelser foregår live online med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål samt tale med de andre kursister og lave opgaver og gruppearbejde via 'breakout rooms'.

Se mere i vores FAQ.

Kursusmateriale

Kurset bliver afholdt på dansk, men materialet, der er udviklet af Atlassian, er på engelsk. Ved starten af kurset udleveres et kompendium med slides og øvelser.

25273
25286
25299
25314
Underviser

Nils Ejby Buch

Nils er uddannet Cand. Scient. Teknoantropolog fra Aalborg Universitet og har erfaring med konsulentarbejde indenfor agil opgavestyring med Jira og Confluence. Nils er certificeret i SAFe 5 Agilist, Agile Development med Jira Software og Jira Project Administration. I undervisningen lægger Nils vægt på at interagere aktivt med deltagerne og levere praktiske eksempler og diskussioner i undervisningen.

Underviser

Malene Vikkelsø

Malene arbejder som Digital Transformation Consultant, her hjælper hun organisationer med at tilpasse og konfigurere Jira og Confluence installationer. I sit arbejde som konsulent har hun erfaring i at afholde workshops, med mål for at afdække behov, arbejdsgange og processer. Malene er certificeret Confluence Administrator og Jira Service Management Administrator. Hun har i sin undervisning fokus på et interaktivt rum, hvor kursisterne tør stille spørgsmål og teorien bliver forstået i praksis.

Underviser

Tanya Rømer Jørgensen

Tanya arbejder til dagligt som konsulent, hvor hun rådgiver kunder til at forbedre deres interne processer og den efterfølgende implementering af Jira og Monday.com. Tanya har erfaring i at afholde workshops og undervise i Atlassian produkter for virksomheder. I Tanyas undervisning har hun fokus på at engagere og inddrage kursusdeltagerne og formidle undervisningen ud fra deltagernes individuelle erfaring.

Underviser

Sarah Hjelmsmark

Sarah er uddannet softwareudvikler og arbejder til dagligt med at konfigurere og opgradere i Jira og Confluence. Sarah er certificeret i ACP-610 Projekt admin i Jira. I undervisningen lægger Sarah vægt på at skabe et interaktivt undervisningsmiljø, hvor kursisterne får praktiseret teorien. Hun har ligeledes fokus på at formidle undervisningen på kursisternes individelle niveau.

Vælg dato

Taastrup
1. maj 2024
Aarhus
4. september 2024
Taastrup
30. oktober 2024
Aarhus
2. december 2024
Taastrup
9. december 2024