IT-certificering

Christina  Forman

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 08.

IT-certificering

IT-certificering

Bliv IT-certificeret på Teknologisk Institut
Teknologisk Institut er både autoriseret Prometric og Pearson VUE testcenter med over 20 års erfaring. Vi udbyder internationalt anerkendte certificeringer inden for bl.a.:
  • Microsoft
  • Cisco
  • Citrix
  • Oracle
  • VMWare
  • HP
  • IBM
Microsoft certificeringerReplay Microsoft Exam
Skal du tage en Microsoft certificering, tilbyder vi flere muligheder med "Exam Replay".
 
Exam
Du bestiller en enkelt test alene.
Pris: 1.800 kr. ekskl. moms.
 
Exam Replay
Du får udover testen også et ekstra eksamensforsøg.
Pris: 2.200 kr. ekskl. moms.
 
Exam Replay med Practice test
Du får testen med et ekstra eksamensforsøg, og muligheden for at teste dit vidensniveau gennem en Practice Test (Measure-up) inden du går op til testen. Du har adgang til prøvetesten i 30 dage. 
Pris: 2.500 kr. ekskl. moms.
 
For at høre mere eller bestille Microsoft eksamen med Replay bedes du kontakte Christina Forman på 7220 1608 eller cfo@teknologisk.dk
 
Hvorfor tage en certificering?
Certificering er en fordel for både medarbejder og virksomhed. Med en certificering får du som medarbejder bevis på din viden og dine evner, så du kan dokumentere dine kompetencer inden for forskellige fagområder. En certificering er et kvalitetsstempel, hvor I som virksomhed kan dokumentere overfor kunder og samarbejdspartnere, at jeres medarbejdere har de rigtige kvalifikationer, og det faglige niveau er i top.
 
Hvordan foregår certificeringen?
Alle test hos Teknologisk Institut foregår i enkeltlokaler, så du kan sidde i ro og mag alene foran en PC. Eksamenerne er typisk multiple-choice, men der kan også være simuleringer, som ligner praksis fra dagligdagen. En eksamen vil typisk være helt uden hjælpemidler og af 2 til 3 times varighed. Lige efter eksamen får du en udskrift med dit eksamensresultat.
 
Hvor foregår certificeringen?
Teknologisk Institut har testcentre i både Aarhus (Prometric og Pearseon VUE) og i Taastrup (kun Pearson VUE).
 
Certificering på Teknologisk Institut
Teknologisk Institut udfører certificeringer som en uvildig og akkrediteret instans. Certificeringerne på Teknologisk Institut er baseret på internationale standarder.
 
Spørgsmål
Har du nogle spørsmål, så kontakt os på tlf. 72 20 16 08 eller mail: cfo@teknologisk.dk