IT-sikkerhed – er din virksomhed klar?

Hanne  Skou-Madsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 95.

IT-sikkerhed – er din virksomhed klar?

IT-sikkerhed er blevet mere og mere vitalt for virksomhederne i takt med at de er blevet mere og mere digitale og trusselsbilledet er blevet større. Jo mere afhængig virksomhederne er af deres it-systemer, jo mere sårbare bliver de.

Der er et stigende antal Defacements, hvor flere medarbejderes ip-adresser bliver overtaget på en gang. Der er flere angreb med Ransomeware mod virksomhederne, og der er flere udfordringer med SSL (secure Sockets Layer) og efterfølgende TLS (Transport Layer Security). Alt sammen angreb, der er en trussel mod virksomhedens sikkerhed.

Bøder er på vej fra EU, hvis man som virksomhed mister persondata. Vi hjælper jer med at forstå, hvordan I bedst muligt beskytter persondata og hjælper med at forstå og praktisk implementere den nye persondataforordning.

Hvad koster det virksomheden, hvis et af virksomhedens systemer går ned eller er sårbart? Fremtiden handler ikke kun om it-sikkerhed, men om forretningssikkerhed. Det handler om, at sikre virksomheden, sikre data, undgå hacking og phising, og lange nedetider på vitale systemer.

Hos Teknologisk Institut arbejder vi på at udbyde kurser, der gør dig i stand til at forstå det juridiske omkring ændringerne i persondataforordningen, teknisk at vedligeholde systemerne, til at kunne håndtere incidents og problemer på kort og lang sigt. Vi klæder dig også på, så du bliver i stand til at opdrage medarbejderne, så de bliver klar over, hvad det har af betydning, når de klikker på uidentificeret mails i god tro.

Uddannelse i Persondatabeskyttelse – fra juridisk krav til praktisk implementering
Cloud computing kontrakter og håndtering af persondata – bliv opdateret på én dag
Information Security Foundation - ISO/IEC 27002
Privacy and Data Protection Foundation - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT
Privacy and Data Protection Practitioner - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT
Incident & Problem Management - simulationstræning
Certified Ethical Hacker
Masterclass: Penetration Testing Course
Masterclass: Windows Security and Infrastructure Management
Masterclass: Hacking and Securing Windows Infrastructure
Masterclass: Troubleshooting and Monitoring Techniques for Windows Infrastructure – From Zero to Hero
Masterclass: Public Key Infrastructure Management
Masterclass: Administering and Configuring Active Directory Federations Services and Claims
Masterclass: Managing Active Directory Federations Services for Multiple Organizations
Masterclass: System Forensics and Incident Handling
Masterclass: Internet Information Service Management

Masterclass-kurserne giver dig mulighed for at specialisere dig. For at blive specialist i en af linjerne, kræver det beståelse af kurserne Windows Security and Infrastrukture Management, Troubleshooting and Monitoring Techniques for Windows infrastructure - From Zero to Hero, and Hacking and Securing Windows Infrastructure samt to kurser fra det ønskede path.

Masterclass paths