Kurser

Kurser i Citrix

Citrix er en virtualiseringsløsning, som samler alle applikationer, data og enheder på et centraliseret datacenter med firewalls og backup.

På kurserne lærer du de grundlæggende eller de mere dybdegående færdigheder, der skal til at for at planlægge og udføre en komplet virtualiseringsløsning til Citrix ZenApp og administration. Det klæder dig på til effektivt at centralisere og styre applikationer i datacentret.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Citrix.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Citrix_gif_2022

   Hvad er Citrix?

   Citrix er en virtualiseringsløsning, der lader en virksomhed administrere alle sine medarbejderes Windows-baserede programmer og applikationer fra et simpelt og intuitivt online kontrolpanel.

   Med Citrix Virtuel Desktopinfrastruktur (VDI) løsninger, som XenDesktop & XenApp, kan alle enheder, applikationer og data samles på et centraliseret datacenter med firewalls og backup. Det øger sikkerheden og tillader at medarbejderne kan tilgå deres applikationer og data fra alle enheder, der er tilkoblet internettet, uanset hvor de befinder sig. Derfor øges fleksibiliteten, da de ikke længere er bundet af en bestemt enhed, eller af deres fysiske tilstedeværelse på arbejdspladsen.

   Når brugeren tilgår dine data og applikationer, bliver det hostet fra en virtuel desktop, som både ligner og yder som en lokalt installeret desktop – derved maksimeres ydeevnen, selv når man benytter de mest krævende applikationer.

   Fordelene ved Citrix

   Fordelene ved at bruge Citrix er blandet andet at:

   • Brugere kan tilgå alle programmer og applikationer, på alle deres enheder, fra hvor som helst
   • Større fleksibilitet for medarbejderne, som kan bruge enhver type enhed til at håndtere deres arbejdsopgaver - også når de ikke er på arbejdspladsen
   • Sikkerheden optimeres, da alt data ligger i et datacenter med firewalls og backup
   • Fjernadgang til virtuelle desktops, som kan køre krævende applikationer
   • Mere effektiv og billigere vedligeholdelse og administration af enheder

   Kurser i Citrix

   Ved at deltage på et kursus inden for Citrix, øger du dine kompetencer inden for området. Du kan lære alt fra de grundlæggende færdigheder, der skal til for at planlægge og udføre en komplet Citrix virtualiseringsløsning til Citrix XenApp 5 og 6.5 Administration, som er nødvendigt til effektivt at centralisere og styre applikationer i datacenteret og afvikle dem som en service til brugere overalt.

   Vi udbyder kurser på alle niveauer, så uanset dit niveau har vi kurset for dig. Find dit kursus inden for Citrix allerede i dag og øg dine kompetencer inden for emnet. Kurserne giver dig mulighed for certificering.