Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: CompTIA A+

CompTIA A+ er en leverandøruafhængig certificering som giver dig bevis på din viden om teknisk support, fejlfinding og problemløsning. Kurset er rettet mod certificeringerne CompTIA A+ 220-1001 og 220-1002. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

online kurser

Lær CompTIA A+ - kom i gang med det samme

CompTIA A + er en af de foretrukne certificeringer inden for teknisk support og IT-drift. Det handler om meget mere end blot reparation af en PC. Du bliver bedre forberedt til fejlfinding og problemløsning og får en forståelse for en bred vifte af spørgsmål, der spænder fra netværk og operativsystemer til mobile enheder og sikkerhed.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der arbejder med med teknisk support, fejlsøgning og problemløsning og gerne vil have viden og bevis på dine kompetencer.

Udbytte

Med en CompTIA A+ certificering viser du at meste følgende kompentencer

Windows Operating System
Install and support Windows OS including command line & client support
Software Troubleshooting
Troubleshoot PC and mobile device issues including application security support
Networking
Explain types of networks and connections including TCP/IP, WIFI and SOHO
Hardware and Network Troubleshooting
Troubleshoot device and network issues
Security
Identify and protect against security vulnerabilities for devices and their network connections
Mobile Device
Install & configure laptops and other mobile devices
Other OS techonologies
Understand Mac OS, Linux and mobile OS
Operational procedures
Follow best practices for safety, environmental impacts, and communication and professionalism

Indhold

The CompTIA A+ collection provides access to several courses designed by experienced subject matter experts and course designers.

CompTIA A+ 220-1001
Bliv introduceret til de mange funktioner som CompTIA A+ tilbyder. Kursuspakken omhandler bl.a. Networking, Storage Solutions, Custom PC Configuration og Cloud Computing.
CompTIA A+ 220-1002
Fortsæt introduktionen til CompTIA A+ med denne udvidelse. Denne kursuspakke er en naturlig forlængelse af de foregående kurser og indeholder bl.a. Microsoft Command Line Tools, Security Fundamentals, Software Troubleshooting og System Utilities.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 35 kurser og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 37,5 timer.


Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Dette kursus leder hen mod eksamen 220-1001 CompTIA A+ Certification Exam: Core 1 og 220-1002 CompTIA A+ Certification Exam: Core 2. Eksamen bestilles og betales særskilt. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Læs mere om IT-certificering

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på