Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Developing AI and Machine Learning Solutions with Python

Udforsk Machine Learning, Deep Learning og forskellige andre kategorier af algoritmer og implementering ved hjælp af Python, Java og TensorFlow. Denne kursuspakke indeholder både en introduktion til AI og Machine Learning og en dybdegående gennemgang af de vigtigste funktioner, så du får værktøjskassen på plads. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

online kurser

Lær at håndtere og analysere data med Machine Learning

Med kursuspakken udforsker du kernebegreberne inden for AI, Machine Learning og Deep Learning. Du lærer at identificere de væsentligste træk, genkende sammenhænge, oprette udviklingsmiljøer og definere de forskellige data metrics, der bruges til at kvantificere data til analyse og meget mere.
 

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig primært til softwareudviklere- og ingeniører og andre IT-professionelle, som er interesseret i og har et vist kendskab til kunstig intelligens og Machine Learning.
 

Udbytte

  • Udforsk Machine Learning og Deep Learning koncepterne
  • Lær at implementere forskellige algoritmer til Machine Learning
  • Lær at implementere neurale netværk med dataprøver og workflow-modeller ved hjælp af scikit-learn
  • Bliv klædt på til at udvikle AI og Machine Learning løsninger med Python, Java og TensorFlow.
 

Indhold i kursuspakken

Developing AI and Machine Learning Solutions with Python
  • Lær hvordan du udvikler kunstig intelligens og Machine Learning løsninger med Python.
Developing AI and ML Solutions with Java
  • Lær hvordan du udvikler kunstig intelligens og Machine Learning løsninger med Java.
AI Development with TensorFlow
  • Lær hvordan du udvikler kunstig intelligens og Machine Learning løsninger med TensorFlow
 

 

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 20 kurser og tager ca. 20 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på