Kurser

365 dages online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Online kursus: Full Stack Development

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  8.999
ekskl. moms
Nr. 90909 P

Denne kursuspakke klæder dig på til arbejdet med Full Stack Development. Kurserne dækker mange forskellige features, så du både kan blive introduceret til de grundlæggende funktioner og gå i dybden med netop de funktioner, der er vigtigst for dig og dit arbejde. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Front- og Back-end

Med Full Stack Development er der mange aspekter, og det kan være svært at skabe sig et overblik. Denne kursuspakke indeholder både introducerende kurser, der lader dig udforske de vigtigste funktioner og kurser, hvor du kan gå i dybden med viden inden for både Front- og Back-end Development, herunder user interactions, programmeringssprog og udviklingsfunktioner.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der skal til at arbejde med Full Stack Development eller vil have styr på både server og klient delen af udvikling.

Udbytte

 • Bliv introduceret til de vigtigste funktioner inden for Full Stack Development
 • Gå i dybden med mere avancerede features som f.eks. MERN, Primer og MEAN
 • Få styr på, hvordan du bruger forskellig software som f.eks. SQL, Python og Java til Full Stack Development
 • Få kendskab til både klient og server delen af udviklingen med denne kursuspakke

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Full Stack Development Bootcamp
 • Lær om de vigtigste funktioner og kompetencer inden for Full Stack Development ved hjælp af bl.a. AngularJS, git, jQuery, Nodejs og MongoDB.
FSD Front-end Development
 • Bliv introduceret til Front-end Development. Du lærer bl.a. om værktøjerne i HTML5, CSS3 og mere avancerede funktioner i CCS Browser.
FSD Front-End Development: Advanced JavaScript
 • Få styr på at bruge avancerede JavaScript funktioner. Herudover bliver du også introduceret til at skrive kode med jQuery.
User Interaction Technologies
 • Lær bl.a. at benytte AngularJS, ReactJS og VuJS til at håndtere data og forkorte udviklingstiden. Du bliver også klædt på til at kunne udvikle UI med ReachJS.
Software Testing for FSD
 • Få muligheden for at udforske de værktøjer, der bruges til at teste front-end bruger interfaces, databaser web API (application programming interface), services og back-end kode.
Getting Started with FSD
 • Bliv introduceret til Full Stack Development og lær om metodikken. Dette inkluderer bl.a. identificering af fordele og ulemper, og du lærer også om de mest anvendte stacks.
FSD Programming Languages Primer
 • Få et overblik over, hvilke sprog og frameworks der er tilgængelige, og lær om de vigtigste koncepter ved disse.
SQL for the FSD Developer
 • Lær om vigtigheden ved SQL i Full Stack Development, og bliv klædt på til at kunne benytte de vigtigste funktioner ved SQL i FSD.
FSD API Development with Python
 • Lær, hvordan du kan implementere API ved hjælp af Python og Flask. Du får muligheden for at udforske brugen af Python til at udvikle API’er i Full Stack Development.
MEAN for FSD Development
 • Udforsk MEAN stacks fordele, og hvordan MEAN stack samarbejder med andre teknologier.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 38 kurser og kan gennemføres på ca. 82 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk