Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Recruiting, Screening and Onboarding Effectively

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.499
ekskl. moms
Nr. 90894 P

Med denne kursuspakke får du værktøjerne til at tiltrække, rekruttere og onboarde de kandidater, der passer til din organisation. Du lærer bl.a., hvordan du udvælger de rigtige kandidater og sikrer, at de føler sig velkomne og godt klædt på til at påbegynde arbejdet. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Tiltræk de største talenter

Der er rift om de mest kompetente medarbejdere. Med denne kursuspakke lærer du, hvordan du tiltrækker de rette talenter og hvordan du udvælger potentielle kandidater via ansøgningsprocessen. Du får også kendskab til selve onboarding-processen.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der skal til at rekruttere eller vil have styr på, hvordan du bedst udvælger medarbejdere, der passer til din virksomhed.

Udbytte

  • Lær at skrive en fængende og beskrivende jobbeskrivelse der tiltrækker de rigtige talenter
  • Bliv i stand til at identificere både advarselssignaler og vigtige elementer i en ansøgning
  • Få styr på onboarding-processen, så nye medarbejdere føler sig velkomne fra start
  • Lær at udarbejde en effektiv rekrutterings- og talentstrategi

Indhold

Ensuring Onboarding Success
  • Lær om fordelene ved succesfuld onboarding. Du bliver introduceret til de vigtigste elementer ved et effektivt onboarding-program, og hvordan onboarding er forskelligt fra almindelig introduktion.
Hitting the Recruitment Bull’s-eye
  • Lær, hvordan du tiltrækker og appellerer til de kandidater der passer bedst til din organisation ved hjælp af effektive teknikker. Du vil også lære, hvordan du implementerer en rekrutterings- og talentstrategi.
Applicant Screening: The First Step in Hiring the Best
  • Få styr på, hvordan du skaber den gode jobbeskrivelse. Du lærer bl.a., hvordan du udvælger potentielle kandidater, og hvilke ”røde flag” du skal være opmærksom på i ansøgningerne.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 3 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.
 
Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.
 
Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk
 
 

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk