Kurser

Populært2 dages uddannelse

PRINCE2® Practitioner

31. januar til 1. februar 2022 Taastrup Udsolgt
4. - 5. april 2022 Aarhus
6. - 7. april 2022 Aalborg
7. - 8. april 2022 Taastrup
DKK  9.499
ekskl. moms
Nr. 87167 P
3,9
Meget godt
18 anmeldelser

PRINCE2® Practitioner 6th edition er en overbygning til PRINCE2® Foundation kurset. Du vil efter kurset have en grundig og detaljeret forståelse af PRINCE2® metoden. Dette vil både gøre dig selv i stand til sikkert at anvende metoden i praksis samt til at reflektere over og bidrage til tilpasning af metoden bredt i din egen organisation.

Beståelsesprocent-72,9

Overbyg din Foundation certificering med en PRINCE2® Practitioner 6th edition

Kurset forudsætter, at du har en god og sikker viden om PRINCE2-metoden, og at du har bestået PRINCE2 Foundation eksamen.

Formålet med Practitioner-kurset er at klæde dig på til at løse Practitioner-eksamenopgaverne. Som afslutning på kurset gennemfører du Practitioner eksamen.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til PRINCE2 Foundation certificerede Projektledere, der ønsker større viden om PRINCE2, og at blive bedre til at anvende PRINCE2 i praksis, samt har et ønske om at kunne dokumentere det med den akkrediterede PRINCE2 Practitioner eksamen.

Forudsætninger

Det formelle krav for at deltage i kurset og gennemføre PRINCE2 Practitioner-eksamen er, at du har bestået PRINCE2 Foundation-eksamen.
Men det er vigtigt, at du er klar over, at du skal have lært PRINCE2-metoden på Foundation-kurset. Dette kursus – PRINCE2 Practitioner eksamenstræning - har fokus på træning i forhold til eksamen og eksamensformen.

Vi anbefaler derfor, at du inden kurset har sikret dig en solid viden om PRINCE2-metoden. Ligeledes anbefaler vi, at du har taget din PRINCE2-Foundation eksamen inden for det sidste halve år, eller har taget din PRINCE2-Foundation eksamen inden for det sidste år, og i perioden har anvendt metoden løbende.

Hvis dette ikke er tilfældet, bliver kravene til din egen forberedelse inden eksamenstræningen betydeligt større: Du skal forberede dig ekstra grundigt ifølge den vejledning, der indgår i kursusmaterialet, herunder læse grundigt op på din PRINCE2 viden i PRINCE2-manualen. Hvis du er i tvivl om anbefalingerne ovenfor, bedes du straks kontakte vores kursusafdeling, så vi kan rådgive dig. Er din eksamen ældre end 2009 versionen, er det nødvendigt at du selv køber og læser PRINCE2 6th edition manualen (version 2017).

Udbytte

 • Giver dig dybde og bredde i din PRINCE2 viden, så du opfylder kravene til PRINCE2 Practitioner pensum
 • Forbereder dig til at afslutte kurset med den internationalt akkrediterede PRINCE2 Practitioner eksamen
 • Når PRINCE2 Practitioner eksamen er bestået, opnår du retten til at anvende betegnelsen 'Registered PRINCE2 Practitioner'
 • Generelt: Sikker og dyb viden om - samt forståelse af PRINCE2 metoden
 • Forstå tilpasning af metoden til projektet og til projektmiljøet
 • Kende sammensætningen af ledelsesprodukterne
 • Have dybere forståelse af, hvordan temaerne anvendes i praksis, herunder identificere rigtigt og forkert brug
 • Kunne begrunde anvendelsen af PRINCE2 i konkrete situationer

Indhold

 • Kurset fokuserer på eksamenstræning, således at du kan bestå eksamen.
 • Tilpasning af PRINCE2 metoden
 • Træning i at anvende PRINCE2 i forhold til projekt-cases, som de ses til Practitioner-eksamen
 • Eksamensteknik
 • Afsluttes med PRINCE2 Practitioner-eksamen den sidste dag

 

Anmeldelser af PRINCE2® Practitioner

3,9
 
Meget godt Baseret på 18 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt

Form

Du gennemfører egen individuel forberelse efter vores vejledning.

På kurset arbejdes der i grupper, individuelt og i plenum med diskussioner, udveksling af erfaringer og opfølgninger. Vi arbejder med de officielle prøveeksaminer, så du bliver fortroligt med at vise din PRINCE2-viden i forhold til eksamensopgaverne.

Vi har erfaring for, at denne metode giver højere beståelsesprocent end gennemsnitlig.

Du får tilsendt kursusmaterialer til din forberedelse ca. 3 uger før kurset. Du skal påregne ca. 20 - 25 timers forberedelse, afhængig af din PRINCE2 Foundation-viden.

Certificering

Kurset afsluttes med den internationalt akkrediterede PRINCE2 Practitioner-eksamen, der giver dig ret til at anvende betegnelsen 'Registered PRINCE2 Practitioner'. Eksamen er inkluderet i kursusprisen.

Bemærk at virtuelle kurser ikke afsluttes med eksamen. I stedet får du en voucher, så du kan tage eksamen online.

Læs mere om Practitioner-certificeringen her.

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

24117
24582
24583
24584
24585
24586
Underviser

Anders Murmann

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Rune Josefsen

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Hanne har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Taastrup
31. januar til 1. februar 2022 Udsolgt
Aarhus
4. - 5. april 2022
Aalborg
6. - 7. april 2022
Taastrup
7. - 8. april 2022
Virtuelt kursus
22. april til 10. maj 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk