Lær, hvordan du programmerer din robot fra Universal Robots. Kurset giver en udførlig introduktion til grundlæggende robotteknologi samt en tryg introduktion til kollaborative robotter fra Universal Robots (UR) gennem øvelser i vores Cobot Lab.
Deltag på kurset og få en udførlig introduktion til hvordan du programmerer din robot fra Universal Robots. Programstruktur, bevægelsestyper og instruktionssæt gennemgås via øvelser, der gør at du er i stand til at lave de første løsninger/programmer. Herunder er der mulighed for at stifte bekendtskab med både CB3- og e-serie-modeller fra Universal Robots alt sammen på vores Cobot Lab.
Kurset henvender sig til dig, der møder UR-robotter i deres daglige eller fremtidige arbejdssituationer, og som ønsker en forståelse for teknologien og mulighederne, den giver i en moderne produktion.
Se hvad Gartneriet Rosborg - som også har deltaget på kurset - har fået ud af at indføre kollaborative robotter i deres krydderurteproduktion:
Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære
Undervisning på dansk
Materiale på dansk
Kursusbevis
Fuld forplejning
Øvelser og inddragelse
Erfaren underviser
Casearbejde
Gratis parkering
Karsten er både faglig og pædagogisk dygtig. En fin balance mellem teori og hands-on. Karstens store baggrundsviden har været både givende og inspirerende.- Yves Vreven Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle.
Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og refleksioner over kursets eksempler. Du får udleveret det gennemgåede kursus materiale på en usb-nøgle.
Har du allerede erfaring med UR-robotter og ønsker du mere avancerede programmeringsmetoder, kan vi anbefale Programmering af UR-robotter – Videregående.
Karsten, seniorkonsulent på Teknologisk Institut og cand. scient. i datateknologi med mere end 25 års erfaring med robotteknologi og automation. Karsten har medvirket til udvikling og implementering af automationsprojekter i mange danske og udenlandske virksomheder. Han er en engageret formidler af viden om robotteknologi gennem kurser, workshops og foredrag.
Odense 14. - 15. september 2022 | |
Odense 23. - 24. november 2022 | |
Odense 1. - 2. marts 2023 | |
Odense 18. - 19. april 2023 | |
Odense 23. - 24. maj 2023 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk
Hvordan får man en robot til at lægge lim på en højtalermembran uden at være programmør? Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi har sammen med spanske Tecna...
Læs mereTeknologisk Institut og Enabled Robotics har sammen kigget på, hvordan man kan visualisere robotsikkerhed med augmented reality (AR).