Hjælp hele Scrum-teamet på bedste vis med at skabe større værdi, produktivitet og til at tænke empirisk. På kurset får du den nødvendige viden om Scrum-frameworket, brugbare værktøjer og bliver certificeret Scrum Master.
Scrum Master sikrer, at Scrum-teamet har et arbejdsmiljø, der er passende for anvendelse af Scrum-frameworket, sørger for fremdrift i projektet og at forhindringer ryddes af vejen. På kurset lærer du, hvordan du bedst muligt gør dette, og får papir på dine kompetencer.
Kurset giver dig mulighed for at tage to certificeringer: Scrum Developer Certified (SDC®) samt Scrum Master Certified (SMC®). SDC®-certificeringen tages inden SMC®-certificeringen, og giver dig et solidt kendskab til Scrum-frameworket.
Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Scrum i teams. Du behøver ikke at have kendskab til projektledelse, Agil eller Scrum.
Du kan søge om støtte gennem Finanskompetencepuljen til dette kursus, hvis du er ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem FA og Finansforbundet.
Hvis du ikke har noget kendskab til Scrum anbefales det, at du har gennemført Scrum Developer Certified (SDC®), inden du tager Scrum Master-certificeringen. Derfor har vi inkluderet SDC-certificeringen som e-learning til dette kursus (inklusive certificering).
Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.
Kursusbevis
Erfaren underviser
Certificeret underviser
Maks. 16 deltagere
Fuld forplejning
Certificering / eksamen
Øvelser og inddragelse
Casearbejde
Materiale på engelsk
Undervisning på dansk
Gratis parkering
Certificeret træningsorganisation
Jeg roser underviseren, har tidligere deltaget i et andet fysisk kursus med hende, og jeg synes at hun på sublim vis har konverteret fysisk kursus til online kursus.- Vivi Holde Laursen ATP - Arbejdsmarkedets Tillægspension
Rigtig godt planlagt og superdygtig underviser.- Anush Bagratunjan Socialforvaltningen, Københavns Kommune
Relevant kursus - yderst velbalanceret mix af gennemgang/øvelser i fint pace.- Ib Allan Calov Feddersen SDC A/S
Niels er en fremragende underviser. Han formår at balancere faglighed og humor og er god til at give relevante svar på spørgsmål fra deltagerne. Flere af hans slags... tak :)- Stefan Kalmar Regionshuset Aarhus
Tak til underviseren for en kombination af teori og praktiske øvelser. Derudover vil jeg gerne rose jer for den gode information og vejledning frem til kursusstart.- Gülten Deniz Nuuday A/S
Kurset udbydes som blended learning – altså en kombination af e-learning og 2 dages klassebaseret undervisning
Inden undervisningsdagene anbefales det, at du har:
Du vil få adgang til ScrumStudy’s læringsplatform. Her finder du e-learning for henholdsvis Scrum Developer Certificering (SDC®) og Scrum Master Certificering (SMC®)
På læringsplatformen finder du, udover videoer også quizzer/test, et interaktivt casestudy og terminologi-lister. Du skal forvente at bruge ca. 20 timer til forberedelse i alt.
Alle materialer og certificeringer er på engelsk. Der undervises på dansk.
Du booker selv dine eksamener via læringsplatformen hos ScrumStudy. Eksamenerne er en ProctorU eksamen, hvor en person overvåger gennem dit webkamera. Du vil ved start af eksamen blive bedt om at vise foto-ID (f.eks. kørekort eller pas).
Scrum Developer Certificering (SDC®)
Eksamen er en multiple-choice eksamen, som du tager online. Der er 75 spørgsmål, og der er ingen minuspoint for forkerte svar. Varigheden på eksamen er 1,5 time/90 minutter.
Scrum Master Certificering (SMC®)
Eksamen er en multiple-choice eksamen, som du tager online. Der er 100 spørgsmål, og der er ingen minuspoint for forkerte svar. Varigheden på eksamen er 2 timer/120 minutter.
Måske er du i tvivl om du skal vælge Scrum? Bliv klogere på rollen som Scrum Master, og hvad der forventes af dig gennem denne artikel
Anders er uddannet civilingeniør og har i 20 år arbejdet som projektleder i IT-branchen. I den forbindelse har Anders ledet mange projekter med produktudvikling, selvbetjeningsapplikationer, migreringer og administrationssystemer. Anders arbejder nu som konsulent indenfor projekt- og programledelse, og underviser i PRINCE2, Scrum og Agil projektledelse. Anders lægger vægt på at inddrage eksempler fra aktuelle projekter i undervisningen, samt at understøtte læring for den enkelte kursist.
Anne er Cand.Scient./Ph.D og har gennem 15 år arbejdet med produktudvikling i Biotek/Medico og i dansk grundforskning. Hun har de sidste 12 år arbejdet som konsulent og underviser centreret omkring projektet som arbejdsform. Hun har i flere år undervist i agil projektledelse, og PRINCE2 Agile Practitioner, og hvordan du kan bygge bro mellem de agile produktudviklingsmetoder og projektstyring. Anne værdsætter at inddrage praksisnære eksempler og facilitere kursisternes viden i undervisningen.
Niels er chefkonsulent og lektor. Han er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse, og har i mere end 30 år arbejdet med projektledelse og ledelse, herunder som underviser i begge dele. Niels er både SCRUMstudy certified trainer (SCT™) samt PRINCE2® træner. Han har også en baggrund som kaptajn af reserven i Flyvevåbnet. Som underviser inddrager Niels masser af små eksempler samt egne erfaringer i undervisningen for at gøre formidlingen mere relevant og levende.
Aarhus 21. - 22. oktober 2024 Garantifor afholdelse | |
Taastrup 4. - 5. november 2024 | |
Aarhus 2. - 3. december 2024 | |
København 16. - 17. december 2024 | |
Taastrup 27. - 28. januar 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk
Få indblik i hvad agile projekter og scrum er, og hvordan du kan benytte projektledelsesmodellen på dine projekter.
Læs mereKender du Agile og Scrum? Videoen på denne side giver dig en grunddig introduktion til, hvad Agile og Scrum er, og hvad det kan bruges til i hverdagen.
Når man gerne vil at arbejde agilt, er det vigtigt at kende forskellen på at være agil og arbejde agilt. Mange organisationer ønsker at blive mere agile, og det er m...
Teknikker til Scrum, inkl. kanban-boards som du kan bruge i projektledelse. Læs meget mere her:
Podcast episode 17