TI-POD - EP #118 Klog på forandringer

Melanie  Cimini

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 36.

TI-POD - EP #118 Klog på forandringer

Hvordan kan du forbedre din håndtering af forandringer på arbejdspladsen?

I en organisation er det uundgåeligt at løbe ind i forandringer, og som mennesker reagerer vi forskelligt på dem. Hvis forandringerne ikke håndteres hensigtsmæssigt, kan det skabe utryghed og usikkerhed blandt medarbejderne, hvilket i værste fald kan føre til, at medarbejdere vælger at forlade deres job. Disse følelser opstår på grund af det uvisse omkring forandringerne og de negative tanker, der kan påvirke vores mindset i forandringsprocessen.

Uanset hvilken rolle man har i en organisation, er det derfor vigtigt at forstå psykologien bag forandringer.

I dette afsnit gør Sagar Constantin os klogere på, hvordan man som medarbejder kan lære at bevare sin indre ro i forandringsprocessen. Derudover giver hun gode råd til, hvordan ledere og medarbejdere, som står i spidsen for forandringer, kan kommunikere optimalt for at minimere de negative følelser.

Lyt til episode #118 her:

 

Læs mere om vores kurser:

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt