TI-POD - EP #13: Troværdighed

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #13: Troværdighed

Lær at fremstå troværdigt

Det er ikke kun politikere, sælgere og ledere, der er afhængige af at fremstå troværdige i deres arbejde. De fleste af os har behov for at kunne overbevise andre om, at vi ved hvad vi taler om. Troværdighed er i høj kurs i vores hverdag.

Desværre kan vi opleve, at jo mere der er på spil i en situation, jo sværere har vi ved at udstråle selvsikkerhed og autoritet. Vores hjerner spiller os et puds og påvirker kropssproget, så vi ikke reagerer hensigtsmæssigt.

I denne episode møder du Michael Sjøberg, der er tidligere gidselforhandler. Han er ekspert i kropssprogsanalyse og han har været med til at grundlægge Forsvarets gidselhåndteringskoncept, hvor han blandt andet har undervist instruktører og efterretningsfolk i løgndetektion og kropssprogsanalyse.

Her kan du få indblik i, hvad du kan gøre – og hvad du IKKE skal gøre, når du skal fremstå troværdig. Og du får samtidig en enkelt og konkret øvelse, der giver dig kontrol over situationen.

Det vil du da ikke gå glip af, vel?

Rigtig god fornøjelse!

Lyt til episode #13 her:

Hvis du vil lære mere, har vi flg. kurser:

Læs også artiklen: Sådan kommunikerer du bedst, effektivt og troværdigt - hver gang!

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt