TI-POD - EP #14: Personlig gennemslagskraft

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #14: Personlig gennemslagskraft

Styrk din personlge gennemslagskraft 

Hvem vil ikke gerne have mere gennemslagskraft? Bekymringen og nervøsiteten for ikke at være dygtig nok eller interessant nok at lytte på, er der mange der kender til.

Heldigvis er gennemslagskraft noget, vi alle kan blive bedre til. For man behøver ikke at være ’på’ for at gøre indtryk – ’stille charme’ kan også have stor effekt.

Erik Juul, der er dagens gæst, har arbejdet med kommunikation og formidling hele livet. Han er uddannet skolelærer og underviser inden for kerneområderne coaching, kommunikation og formidling.

Erik peger på, at man kan arbejde med sin gennemslagskraft fra to vinkler. Din indstilling, altså det, du siger om dig selv – og så din planlægning.

Du kan arbejde med din indstilling, ved at se på, hvilke tanker du har og hvad du siger til dig selv, når du skal holde en præsentation – og så finde en mere støttende tanke, du kan fokusere på.

På planlægningssiden er det vigtigt at gøre dig klart, hvorfor det er relevant for folk at høre på dig. Skær ned på mængden af detaljer, som ingen alligevel kan huske bagefter. Og brug billeder og eksempler, der gør det lettere for dine modtagere at forstå og huske, hvad du har sagt.

Hør mere og få flere tips og tricks – god fornøjelse.

Lyt til episode #14 her

Vil du gerne arbejde mere med din personlige gennemslagskraft udbyder vi følgende kurser:

Du kan få 4 tips til at øge din gennemslagskraft her >>

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt