TI-POD - EP #34: Hjernen på overarbejde

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #34: Hjernen på overarbejde

Bliv klogere på din hjerne

Vi hører det igen og igen – det moderne arbejdsliv og vores gamle hjerne – er ikke altid forenelige størrelser og bl.a. har WHO forudset at stress bliver den største sygdomsbyrde i 2020 fremover.

Arbejdsfeltet med agilitet, præstation, kompleksitet og uvished, skaber måske nok innovation og fremgang, men vi glemmer at hjernen faktisk på langt de fleste områder er lidt traditionel, og ikke har det store behov for forandringer. Det er altså som om, der er flere tendenser i vores arbejdsliv der potentielt kan modarbejde hinanden i vores søgen efter større effektivitet og bedre bundlinje. Det ene behøver dog ikke at udelukke det andet – men det kræver at der arbejdes bevidst med psykologisk tryghed.

Vi har talt med to psykologer, Henrik Tingleff og Vibeke Lunding-Gregersen, der netop har skrevet bogen ”Hjernen på overarbejde”, om hvad det er, der gør, at vores evolutionære hjerne har svært ved at følge med, og hvad der konkret kan gøres ved det. Lyt med og lær blandt andet hvorfor det ikke altid er en god ide at spise sin frokost foran computeren.

Lyt til episode #34 her:

Er du blevet nysgerrig på hvordan du som leder eller medarbejder kan blive bedre til at skabe et bæredygtigt miljø for din hjerne, så kan du deltage på andre kurser om emnet. 

Få gratis tip til mentaltræning:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt