TI-POD - EP #44: Værdiskabende kommunikation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #44: Værdiskabende kommunikation

Værdiskabende kommunikation

Vi kommunikerer hele tiden – med kunder, kolleger, borgere m.v. Men hvor bevidste er vi egentlig om at konstruere vores kommunikation, så den skaber værdi for dem, vi interagerer med? 

Her taler vi ikke kun om at sige tingene, så de bliver forstået – nej, vi skal lære at kommunikere på en måde, hvor det opleves af modparten som om, vi giver den der lille ekstra service, eller hvor et måske umiddelbart negativt budskad med et sprogligt greb, pludselig får en anden klang.

Vi har inviteret Lars Mikkelsen, der til daglig underviser i netop værdiskabende kommunikation, til en snak om, hvor lidt der faktisk nogle gange skal til. Det vigtige er at blive bevidst om sin kommunikation, og hvordan man ved at bruge anderledes vendinger kan gå fra at begrænse til at se muligheder.

Det mest fantastiske er, at hvis man begynder at benytte sig af de positivt værdiladede ord, vil man opleve at modtage en helt anden form for positiv respons fra dem, man henvender sig til og det er jo noget af en dejlig bivirkning.

Lyt med og hør, hvordan du let selv farver et budskab mere positivt til gavn for kunder, kolleger og en selv.

Lyt til episode #44 her:

Få listen over positive og negative vendinger her:

Kurser hvor Lars underviser i værdiskabende kommunikation: 

Gode råd og artikler: 

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt