TI-POD - EP #96 Hvordan finansierer du din kompetenceudvikling?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et bord med høretelefoner, en telefon og en kop kaffe

TI-POD - EP #96 Hvordan finansierer du din kompetenceudvikling?

Får du den kompetenceudvikling, du har behov for?

Løbende kompetenceudvikling er vigtigt, hvis du vil holde udvikle din faglighed og holde dig opdateret på de nyeste trends i din branche. Det hjælper dig med at holde dit CV opdateret, gør dig mere konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet og øger dine chancer for karriereudvikling og forfremmelse. Derudover kan det højne din motivation, arbejdsglæde og følelse af at være kompetent i jobbet.

Men kompetenceudvikling er ikke gratis, og selvom det også kommer din arbejdsplads til gode, når du tager på kursus, så kan du måske opleve, at det ikke er altid, at arbejdspladsen har budget til at sende dig på dit drømmekursus. Men der er heldigvis andre måder at finansiere et kursus eller uddannelse på. Få tips til, hvordan du forhandler om kompetenceudvikling med din arbejdsgiver, og hvordan du fx kan søge økonomisk tilskud hos diverse kompetencefonde, hvis du vil på kursus. 

Lyt til episode #96 her:

Relevante kurser:

Læs mere inden for emnet

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt