Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Transformational HR and Talent Management

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.999
ekskl. moms
Nr. 90895 P

Bliv klædt på til arbejdet inden for HR med denne kursuspakke. Kurserne dækker både medarbejderudvikling, effektiv implementering af HR-initiativer, og hvordan man påvirker medarbejderes adfærd. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Bliv klar til arbejdet i HR

Human Ressources (HR) er en bred disciplin, og der er derfor mange forskellige aspekter, man skal kunne mestre. Denne kursuspakke klæder dig på til arbejdet inden for HR, da du får en grundlæggende forståelse og kendskab til centrale begreber og værktøjer inden for faget. På den måde bliver du en stærkere ressource for din virksomhed.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke er til dig, der skal til at arbejde inden for HR, eller som allerede arbejder i en HR-funktion, og ønsker at forbedre dine kompetencer inden for faget.

Udbytte

  • Lær at opfylde organisationens behov gennem effektiv rekruttering
  • Bliv introduceret til performance management og hvordan du bedst udnytter denne praksis
  • Lær, hvordan du kan være med til at udvikle medarbejderne i organisationen
  • Få styr på transformationel HR, og hvordan det bedst implementeres i virksomheden

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Planning for Skills Needs and Managing Performance
  • Lær, hvordan du gennem HR identificerer de forskellige behov, der er i organisationen og hvordan du opfylder disse gennem rekruttering og performance management.
Building Career Development Programs and Succession Planning
  • Lær at lave programmer til karriereudvikling af alle slags medarbejdere i organisationen, fra nyuddannede til erfarne ledere. Du lærer også at udvikle forskellige talenter gennem effektiv planlægning.
Implementing Transformational HR
  • Få styr på forskellene mellem traditionel HR og transformationel HR. Du lærer bl.a. også om vigtigheden af at implementere HR i organisationens strategi.
Individual Behavior in Organizations
  • Lær, hvilke variabler og egenskaber, der påvirker individers opførsel, attitude, performance og opfattelse af arbejdspladsen, samt hvordan du kan påvirke og forbedre disse gennem dit arbejde.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 4 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.