Kurser

Webinar: Forandringsledelse i projekter

På dette webinar får du indblik i hvorfor en struktureret tilgang til forandringsledelse kan skabe mere succesfulde og værdiskabende forandringer i projekter. Du får ligeledes en introduktion til centrale metoder og værktøjer til analyse af forandringers påvirkning af interessenter og forandringsparathed. Webinaret varer en time.

Udbytte

 
Webinaret giver dig indblik i følgende:
  • Hvordan forandringsledelse skaber mere succesfulde projekter
  • Forandringers påvirkning af interessenter
  • Forandringsparathed
  • Viden om APMG’s Change Management certificering
  • Viden om "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere".

Målgruppe

Webinaret er et af tre webinarer, hvor metoder og værktøjer til projektstyring repeteres, bl.a. som forberedelse til eksamen på "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere". Webinaret er ligeledes et tilbud til kursister som skal deltage på Change Management Foundation kursus hos Teknologisk Institut.
 
Andre interesserede er velkomne til at deltage i webinaret.
 

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.
 
Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.
 

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på