Kurser

1 dags webinar

Webinar: PRINCE2® - info og overblik

22. november 2021 Webinar
DKK  0
Nr. 86113 A

Gør ligesom flere end 2000 andre og tilmeld dig webinaret PRINCE2® - info og overblik! Deltag på et webinar af 1 times varighed om PRINCE2 projektstyringsmetoden og få indblik i, hvorfor det er verdens mest benyttede projektstyringsmetode, hvad du kan bruge PRINCE2 til og hvordan du bliver certificeret. Webinaret varer en time.

Udbytte

  • Indblik i hvad PRINCE2® metoden er og bruges til
  • Eksempler på brug af metoden i praksis
  • Overblik over mulighederne for at blive PRINCE2 certificeret projektleder
  • Svar på alle dine spørgsmål om metoden og uddannelsesmulighederne

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.
Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

 
23024
Underviser

Anne

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og de sidste 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 12 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2. Udover undervisning i PRINCE2 Foundation og Practitioner, underviser Anne bl.a. også i PRINCE2 Agile Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Vælg dato

Webinar
22. november 2021

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk