Kurser

Webinar: PRINCE2® - info og overblik

Gør ligesom flere end 2000 andre og tilmeld dig webinaret PRINCE2® - info og overblik! Deltag på et webinar af 1 times varighed om PRINCE2 projektstyringsmetoden og få indblik i, hvorfor det er verdens mest benyttede projektstyringsmetode, hvad du kan bruge PRINCE2 til og hvordan du bliver certificeret.

Udbytte

Webinaret giver dig indblik i følgende:

  • Indblik i hvad PRINCE2® metoden er og bruges til
  • Eksempler på brug af metoden i praksis
  • Overblik over mulighederne for at blive PRINCE2 certificeret projektleder
  • Svar på alle dine spørgsmål om metoden og uddannelsesmulighederne

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.


Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.


Underviser

Anne da
Anne Dam Jensen er uddannet Cand.scient./Ph.d. i Kemi/Bioteknologi og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor produktudvikling i grundforskningen og Biotek/Medico. Anne har gennem de sidste 11 år arbejdet som konsulent og underviser. Blandt andet har Anne gennem de sidste 8 år uddannet ca. 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2. Udover undervisning i PRINCE2 Foundation og Practitioner, underviser Anne også i PRINCE2 Agile Practitioner og Agil projektledelse. For Anne er det vigtigt at inddrage simple praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på