Kurser

Billede der illustrerer kurset

Windows Server kurser

Øg dine kompetencer inden for Windows Server med et af Teknologisk Instituts kurser. Vi udbyder kurser på alle niveauer både i Windows Server 2016 og 2019. Lær, hvordan du med Microsoft Windows Server bl.a. lettere kan styre mange servere samtidig, og hvordan du kan løse komplekse installationsproblematikker, såsom Device Driver installationer.

Find dit kursus inden for Windows Server 2016 eller 2019 allerede i dag og øg dine kompetencer. Kurserne giver dig mulighed for certificering.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Hvad er Windows Server?

Windows Server er navnet på en række af Microsofts serversystemer, som organisationer anvender som et informationsteknologi-system. Windows Server er udgivet over flere omgange og i flere versioner.

Brugere af Windows Server kan enten vælge at anvende det direkte på sitet eller som en cloud-tjeneste. Fordelen ved at uddelegere forvaltning- og vedligeholdelse af serveren for virksomheder er, at de lægger et mindre månedligt beløb i stedet for et stort fast engangsbeløb. Desuden har infrastrukturen tendens til at være mere pålidelig og lettere at skalere op efter behov. At købe og køre en server i organisationen kan dog være en bedre løsning i visse tilfælde - det er derfor altid en vurderingssag.
 
Hos Teknologisk Institut kan du øge dine kompetencer på et af vores Windows Server kurser. Kurserne udbydes på forskellige niveauer. Du lærer at administrere, supportere og udføre drift på Windows Server-platformene.

Certificering i Windows Server

Få bevis på din viden med en certificering i Microsofts Windows Server. Du skal bestå følgende tre eksamener for at få en certificering:

  • 70-740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016
  • 70-741 Networking with Windows Server 2016
  • 70-742 Identity with Windows Server 2016

Læs mere om vores udbud af IT-certificeringer

Læs artiklen: Få 5 gode grunde til at tage en IT-certificering

Hvad er Windows Server 2016

Windows Server 2016 er Microsofts skybaserede serveroperativsystem. Det er en del af Windows NT familien og er udviklet samtidig med Windows 10. Windows Server 2016 blev udgivet i september 2016 og var tilgængelig i oktober 2016.

Systemet leverer nye sikkerhedslag og Azure-inspirerede innovation til applikationer og infrastrukturer, der styrker din forretning.

Kom på kursus i Windows Server 2016

Med et kursus i Windows Server 2016 kan du lære at administrere, supportere og udføre drift på platformen og samtidig tage en certificering hertil. Du kan blive opdateret på systemets nye features og funktionalitet og blive klogere på, hvordan du administrerer og vedligeholder disse.

Derover kan du lære hvordan du øger sikkerheden på jeres IT-infrastrukturer, således I beskytter jeres oplysninger og rettigheder bedst muligt.

 

Bliv opdateret gennem Windows Server 2019

Windows Server 2019 har mange forbedringer i forhold til sine forgængere, og der er samtidigt også mange nye funktioner.

Med er kursus hos Teknologisk Institut lærer du bl.a. om de forskellige teknikker og værktøjer, du kan benytte i Windows Server 2019. Du kan både blive introduceret til denne opdatering men ligeledes gå i dybden med forskellige funktioner.

LLPA Award logo