Faciliteter - Pilotproduktion

Christina Schwartzbach Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 60.

Køkken

Faciliteter - Pilotproduktion

Pilotproduktion

Test din opskrift helt ned til 20kg pr produktion

Udvikl og test dine opskrifter, ingredienser og tilsætningsstoffer i lille skala

Gennem Foodpreneur får du adgang til vores pilotproduktionsfaciliteter. Med muligheden for at teste smag, tekstur og ingredienser under produktudviklingen hjælper vi dig hurtigere fra opskrift til færdigt fødevareprodukt.

Under fødevaregodkendte forhold med certificeret udstyr kan der gennemføres mindre batchtests med løbende justeringer. Vores faciliteter tilbyder fleksible løsninger, herunder løbende tilpasning af procesparametre og understøttelse af en bred vifte af produkter, fra snacks, vegetabilske proteiner, dressinger, saucer og yoghurt med mere.

Derudover giver vores pilotsetup dig muligheden for at producere mindre produktionsbatcher til opstart, forbrugertests ect.

Til når du står i situationer, hvor du...

  • Har brug for at teste om dine ingredienser opfører sig som ønsket.
  • Skal have testet din opskrift, ingredienssammensætning, smag og tekstur.
  • Har brug for løbende at kunne justere under produktionen for hurtigere resultater.
  • Har behov for at få produceret et lille batch af dit produkt i fødevaregodkendte faciliteter til forbrugertest, events m.m.

 

Vær med i produktionen, når vores teknikere kører dit batch

Vi inviterer vi dig med i produktionen til løbende at smage, teste og justere din opskrift i samarbejde med vores erfarne teknikere.

Under kontrollerede forhold sikrer vi reproducerbarhed af dit produkt, samt indsamler pålidelige data til at bekræfte om dit produkt er klar til markedet.

Fødevaregodkendt produktion

Fødevareekstruder:

I vores fødevaregodkendte pilotproduktion har vi udstyr til flere processer og kan derfor køre produktioner af dit produkt helt ned til 20 kg ad gangen. 

Med et bredt udvalg af sammensætningsmuligheder for skruekonfiguration og formdesign er fødevareekstruderopsætningen i høj grad fleksibel til både våd og tør ekstrudering.

I samarbejde med 3D-printafdelingen hos Teknologisk Institut er det muligt at skræddersy dele til ekstruderen, hvis det bliver nødvendigt.

  • Køb, vejning og blanding af råmaterialer, samt beregning af opskrifter
  • Udstyrsopsætning inklusiv skræddersyet skruekonfiguration og formdesign
  • Proces- og produktudvikling ved hjælp af twin-screw ekstruderen
  • Våd og tør ekstrudering
  • Test af 5-8 opskrifter per dag, hvor deltagelse i pilotproduktionen velkommes.

 

Formaling:

I fødevaregodkendte produktionsfaciliteter tilbyder vi fleksible løsninger til både våd- og tørformaling af dit produkt. Vores udstyr er designet til at håndtere et bredt spektrum af processer, hvilket gør os i stand til at køre produktioner helt ned til 500gr / 1 liter ad gangen.

  • Køb, vejning og blanding af råmaterialer samt beregning af opskrifter.
  • Udstyrsopsætning, inklusive skræddersyet parametre.
  • Proces- og produktudvikling af ingredienser.
  • Våd- og tørformaling med høj præcision og kvalitet.
  • Batchmixer:
  • Effektiv blanding og homogenisering: Limitech batchmixere er designet til at sikre en jævn og ensartet blanding af ingredienser, hvilket er afgørende for produktkvaliteten i fødevareindustrien.
  • Opvarmning og nedkøling: Disse mixere har mulighed for både at opvarme og nedkøle produkter under blandingsprocessen, hvilket giver fleksibilitet til at håndtere forskellige typer fødevarer.
  • Skånsom behandling: Batchmixere fra Limitech er udviklet til at håndtere følsomme ingredienser skånsomt, så produkterne bevarer deres struktur og kvalitet.
  • Hygiejnisk design: Mixerne er designet med fokus på nem rengøring og høj hygiejnestandard, hvilket er essentielt i fødevareproduktion for at undgå kontaminering.