Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP 1 - Procesteknologi i fødevareindustrien

Christian Sylvest Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 25.

pep

Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP 1 - Procesteknologi i fødevareindustrien

Formål

Projektet har til formål at udvikle hurtigere temperering og saltning samt kontinuerlig varmebehandling og køling, der kan bringe procestider ned til maksimalt 2 skift, samt at indhente, afprøve og dokumentere nye, teknologiske muligheder, der har relevans ved produktion af forædlede kødprodukter. AP1 omfatter hjemtagning af viden omkring procesteknologi og indledende afprøvninger af udvalgte ny teknologi og ingredienser.

 

Projektstatus 1.kvartal 2020

Der er udgivet et nyhedsbrev med fokus på forskellige aspekter af hygiejne og receptformulering.

Der planlægges forsøg med temperaturmåling under ohmsk opvarmning, samt deltagelse i EFFoST kongressen og kongres om in vitro kød. Yderligere planlægges 2 nyhedsbreve om udvalgt ny teknologi og ingredienser.

 

Nyhedsbreve - nyeste forrest (ældre udgaver på side 1)