Organisation - Divisioner

Andras  Splidt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 06.

Forretningsudvikling og strategi

Organisation - Divisioner

Teknologisk Institut er fagligt organiseret i følgende fem divisioner. Hertil kommer Økonomifunktionen. 

Byggeri og Anlæg
Divisionen repræsenterer Danmarks største koncentration af viden om byggematerialer. Divisionen medvirker til at sikre, at byggematerialer, der anvendes i dansk byggeri, er af høj kvalitet, og at de anvendes, fremstilles og vedligeholdes rationelt.

Se mere om ledende medarbejdere i Byggeri og Anlæg.

Energi og Klima
Med basis i fleksible og avancerede laboratorier udvikler divisionen nye effektive produkter og processer, fremmer omkostningseffektiv implementering af eksterne og interne miljøforbedringer, samt medvirker til minimering af energiforbruget i bygninger, i industrien og i transportsektoren. Endvidere kontrollerer divisionens specialister udstyr og kvaliteten af det udførte arbejde på 1.600 værksteder i autobranchen i Danmark.

Se mere om ledende medarbejdere i Energi og Klima.

Fødevarer og Produktion 
Vi er et af nordens største innovationscentre indenfor landbrug, fødevarer, robotter og automatisering. Vores fokus er at styrke innovationen og konkurrenceevnen i agro- og fødevareindustrien. Vi er førende inden for forskning og udvikling til sikring af produktionseffektivitet, fødevarekvalitet, fødevaresikkerhed og bæredygtighed. Hos os får du adgang til forskningsbaseret rådgivning samt innovative ydelser og testfaciliteter. Vores kompetencer inden for avanceret produktion, herunder automation og robotteknologi, spiller en afgørende rolle i at styrke virksomheders digitale omstilling, konkurrenceevne og vækst.

Se mere om ledende medarbejdere i Fødevarer og Produktion.

Materialer 
En division, der med basis i en række avancerede laboratoriefaciliteter udvikler og leverer specialistydelser inden for nye materialer og processer. Divisionens mange laboratorier inden for kemi og mikrobiologi samt materialeteknologi har fokus på industrielle anvendelser, problemløsninger og innovation.

Se mere om ledende medarbejdere i Materialer.

Miljøteknologi
I divisionen Miljøteknologi fokuserer vi på at høste fordelen af de nye biovidenskabelige erkendelser bredt til dansk industri. Vi arbejder på et højt og praksisnært niveau inden for blandt andet bioteknologi, IKT og sundhed.
Vi råder over omfattende højteknologiske  laboratorier som vi drager nytte af i opgaveløsninger.

Se mere om ledende medarbejdere i Miljøteknologi.

Økonomi

Se mere om ledende medarbejder i Økonomi.