Organisation - Divisioner

Andras  Splidt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 06.

Forretningsudvikling og strategi

Organisation - Divisioner

Teknologisk Institut er fagligt organiseret i følgende syv divisioner. Hertil kommer Økonomifunktionen. 

AgroTech
AgroTech tilbyder teknologisk service, rådgivning og innovation indenfor planter, fødevarer og miljøteknologi til agro- og fødevareindustrien.

Se mere om ledende medarbejdere i AgroTech.

Byggeri og Anlæg
Divisionen repræsenterer Danmarks største koncentration af viden om byggematerialer. Divisionen medvirker til at sikre, at byggematerialer, der anvendes i dansk byggeri, er af høj kvalitet, og at de anvendes, fremstilles og vedligeholdes rationelt.

Se mere om ledende medarbejdere i Byggeri og Anlæg.

DMRI
DMRI rådgiver og udvikler den danske kødindustri. Divisionens 100 specialister er Danmarks største videncenter i forskning og innovation inden for animalske fødevarer. Divisionen er med til at sikre at danske animalske fødevarer er af høj kvalitet, og kan produceres under konkurrencedygtige internationale forhold, samtidig med at arbejdsmiljøet og det eksterne miljø forbedres. En stor del af DMRIs kunder er internationale.

Se mere om ledende medarbejdere i DMRI

Energi og Klima
Med basis i fleksible og avancerede laboratorier udvikler divisionen nye effektive produkter og processer, fremmer omkostningseffektiv implementering af eksterne og interne miljøforbedringer, samt medvirker til minimering af energiforbruget i bygninger, i industrien og i transportsektoren. Endvidere kontrollerer divisionens specialister udstyr og kvaliteten af det udførte arbejde på 1.600 værksteder i autobranchen i Danmark.

Se mere om ledende medarbejdere i Energi og Klima.

Miljøteknologi
I divisionen Miljøteknologi fokuserer vi på at høste fordelen af de nye biovidenskabelige erkendelser bredt til dansk industri. Vi arbejder på et højt og praksisnært niveau inden for blandt andet bioteknologi, IKT og sundhed.
Vi råder over omfattende højteknologiske  laboratorier som vi drager nytte af i opgaveløsninger.

Se mere om ledende medarbejdere i Miljøteknologi.

Materialer 
En division, der med basis i en række avancerede laboratoriefaciliteter udvikler og leverer specialistydelser inden for nye materialer og processer. Divisionens mange laboratorier inden for kemi og mikrobiologi samt materialeteknologi har fokus på industrielle anvendelser, problemløsninger og innovation.

Se mere om ledende medarbejdere i Materialer.

Produktion og Innovation
Divisionen er udviklingspartner for danske virksomheder, når det gælder forbedringer af produktivitet og logistik i hele værdikæden fra leverandør via producent til kunde. Vi arbejder også med at udvikle og bringe nye avancerede robotløsninger i anvendelse inden for industriel automation, sundhed og pleje og next Generation Robots. Laboratorier inden for mikro- og nanoteknologi hører ligeledes til under Produktion, ligesom fagområdet Måling og Kvalitet. Divisionen sætter fokus på teknologiens muligheder og anvendelse i virksomheder og arbejder i krydsfeltet mellem teknologi, organisation og mennesker såvel i forhold til den enkelte virksomhed som på det erhvervs-, arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitiske niveau.

Se mere om ledende medarbejdere i Produktion og Innovation.

Økonomi

Se mere om ledende medarbejder i Økonomi.