3D-print af prototyper

Simon Nybo Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 58.

igen 3d

3D-print af prototyper

I det multimekaniske værksted hos DMRI råder vi over tre 3D-printere til fremstilling af den hurtige prototype. 3D-print indgår dermed på linje med CNC og de øvrige teknologier vi anvender. 

3D-print har i mange år været brugt til at skabe hurtige, visuelle modeller, og nu er der kommet materialer, der har solide mekaniske egenskaber og kan bruges i test, der kræver høj styrke. 

Eksempelvis holdere til knivblade til test af skæregeometrier. I stedet for at fremstille komplekse knive i stål kan vi printe kniven med kulfiberforstærkning, indlægge et tyndt knivblad og afprøve geometrier, inden vi producerer knivene i stål. Dette giver store besparelser både i tid og i pris pr. enhed.

Vores printere løser forskellige opgaver:

  • Projekt til større emner med høj kompleksitet eller behov for høj præcision. Mulighed for hule emner med komplekse kanaler.
  • Markforged med mulighed for at printe i kulfiber, glasfiber og andre tilsatsmaterialer, når der er behov for meget høj styrke.
  • Markforged uden tilsats. Til hurtige print i høj kvalitet med samme grundmateriale og kvalitet som Markforged med kulfiber.

For større og mere omfattende 3D-opgaver samarbejder vi med Center for Industriel 3D-print i Århus.