Det summer af faglig nysgerrighed

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

praktik

Det summer af faglig nysgerrighed

Den 1. februar 2021 slog DMRI dørene op til det årlige praktikforløb for studerende – i daglig tale kaldet ”kødpraktikken”. Praktikken er et samarbejde med den danske kødindustri og er målrettet studerende i gang med en universitetsuddannelse.

Kødpraktikken indledes med et 3-ugers introduktionskursus på DMRI, hvor de studerende kommer godt rundt i de mange faglige discipliner, der anvendes i kødindustrien som fx kødteknologi, fødevaresikkerhed, forædlingsprocesser, sporbarhed, fremmedlegemedetektion, automatisering, miljø, sensorik og meget mere. De tre uger er baseret på en god blanding af teori og praksis.

Det er en stor glæde for os at byde de studerende velkommen og have dem i huset i praktikforløbet – det er fedt at se, at de bliver lige så grebet af den faglige kompleksitet, som vi gør, siger seniorprojektleder og underviser Marchen Hviid

kødprak2

Corona er naturligvis også en udfordring i forbindelse med afvikling af praktikforløbet – men det er ikke en hæmsko. Der tages alle hensyn, og det fungerer!  

 

De syv studerende fra hhv. DTU og KU skal efter introduktionskurset ud i de forskellige centre på DMRI og arbejde med egne praktikopgaver tilknyttet igangværende forskningsprojekter. Praktikforløbet slutter til sommer. Det er traditionelt set fødevarestuderende, der søger om en kødpraktikplads, men vi vil også gerne tage imod studerende fra andre studieretninger.

 

Ansøgningsfrist for praktik 2022 er 1. november 2021

Kødpraktikken er finansieret af Svineafgiftsfonden​