DIGISTONE - Digital betonskærm - Baggrund

Lars Nyholm Thrane

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 15.

Illustration over hvordan anvendelsen af en digital beton skærm i bybilledet kunne se ud. Billedet viser et stort øje på en bygningsvæg med indstøbte lysledere.

DIGISTONE - Digital betonskærm - Baggrund

Elektroniske skilte langs vejkante og skærme, der anvendes på stationer og i lufthavne, er ved at blive hverdagskost hjulpet på vej af den øgede tilgængelighed af billig display-teknologi. Der er lige nu en enorm interesse fra bystyrer i hele verden efter at få æstetikken ind i bybilledet og begrænse virvaret af digitale skærme.

Det overordnede formål med DIGISTONE er at udvikle en omkostningseffektiv konkurrencedygtig belysningsløsning, der har klare fordele i form af modstand og vedligeholdelse i forhold til den eksisterende teknologi. Det gør det muligt at placere den i øjenhøjde f.eks. når man går langs fortovet eller ved busstoppesteder. Når skærmen er slukket ligner den almindelig beton og bidrager derfor ikke til det ”urbane kaos” som ofte er kendetegnende ved digital reklameskiltning.