IT løsninger i Industri 4.0 rammer - AP 5 - Teknologier til fuld sporbarhed

Dennis Brandborg Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 04.

digi
digi

IT løsninger i Industri 4.0 rammer - AP 5 - Teknologier til fuld sporbarhed

Formål

Projektets formål er at udvikle og teste aktuelle og fremtidige potentielle behov og gevinster ved øget sporbarhed i værdikæden fra landmand til forbruger (særlig fokus på slagteriet).  

Projektstatus 2. kvartal 2020

Det vigtigste nye output er, at der er udarbejdet et notat om hvilke myndighedskrav, der er i forbindelse med sporbarhed.

Der fokuseres på teknologier til gennemføring af sporbarhed på slagteriet.

Der er planlagt møde den 24. juni 2020 med interessenter for at afklare yderligere virksomheds- og kundekrav.

Den næste store aktivitet i projektet er, at der er skal udarbejdes en oversigt over hvilke potentielle teknologier, der kan anvendes til gennemføring af sporbarhed på slagteriet og et estimat over omkostningerne med implementeringen af disse teknologier.

 

Projektstatus 1. kvartal 2020

Følgegruppen vurderer, at en fuld sporbarheds implementering indenfor den stipulerede økonomi kan være svær at gennemføre og at projektmålet formuleres skarpere med fokus på eksisterende og nye teknologier. På nuværende tidspunkt har der været fokus på gennemgang af den tilgængelige litteratur samt hvilke behov og krav der er til sporbarhed.