Næste generation pakkeri - AP2 Ilægning af folie i bakke for bulkafvejning direkte ved udbeningslinje

Simon Nybo Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 58.

saf pakkeri0015890.jpg

Næste generation pakkeri - AP2 Ilægning af folie i bakke for bulkafvejning direkte ved udbeningslinje

Formål:

Målet med AP2 er at levere en funktionsmodel af en bulkpakkestation, som kan placeres direkte ved skærebåndet.

Projektstatus 1. kvartal 2022

Det vigtigste nye output er, der i Q1 er arbejdet med at undersøge forholdene i flere af landets pakkerier. Pakkerierne er meget forskellige, men samlet for dem alle er, at mange forskellige kundekrav gennem tiden har medført krav til en fleksibel, men omfattende proces. Derudover er en række pakkerier undersøgt for funktioner og processer, som enten er MSB- og/eller EGA-belastende samt funktioner, som kan automatiseres. Af disse er flere udpeget som mulige cases, der med god cost/benefit kan automatiseres.

Den næste store aktivitet i projektet er at evaluere tre områder/funktioner, som forventeligt vil kunne automatiseres med god cost/benefit.

-Automatisering af pakning af kamben, som i dag er en bemandingstung proces, og hvor en automatiseret proces vil kunne erstatte operatører.

-Udvikling af en løsning til foliering af en papkasse, således at den kan bringes ind og pakkes helt inde i produktionen uden risiko for at kontaminere produktet med papartikler.

-Udvikling af en ny proces til transport af produkt fra skærelinjer til yderpak med reduceret forbrug af SFK-kasser samt ompakning.

 

Bedste case vil blive videreudviklet i idé- og metodefasen.