Tarmhuset version 2.0 - AP2 Kirtelafskæring - 2021

Niels Worsøe Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 91.

tarm

Tarmhuset version 2.0 - AP2 Kirtelafskæring - 2021

AP2 Kirtelafskæring - 2021

Projektet har til formål at bidrage med omkostningsreduktion, kvalitetsforbedring og et bedre arbejdsmiljø med heraf følgende forbedret konkurrenceevne, indtjening og styrket rekruttering.

Formålet med arbejdspakken er at udvikle en automatiseret proces for afskæring af kirtler fra maver, som - kombineret med tidligere udviklede løsninger - fuldautomatiserer forarbejdningen af maver.Formålet med arbejdspakken er at udvikle en automatiseret proces for afskæring af kirtler fra maver, som - kombineret med tidligere udviklede løsninger - fuldautomatiserer forarbejdningen af maver.

 

Projektstatus 1. kvartal 2021

Ifølge DMRI’s plan for afvikling af SAF projektporteføljen vil projektets aktiviteter først påbegyndes i andet halvår af 2021.

Den første store aktivitet i projektet vil være at gennemføre projektets analysefase, hvor de overordnede krav for kirtelafskæring formuleres. Derudover afdækkes patentråderummet, og markedet undersøges for, om der findes eksisterende udstyr for kirtelafskæring.