Temadag om digitale kalibreringscertifikater

Jonas Emil Vind

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 13.

DCC temadag præsentation af JVIN

Temadag om digitale kalibreringscertifikater

Digitaliseringen af det traditionelle kalibreringscertifikat er under hastig udvikling for bedre at kunne imødekomme de digitale arbejdsgange og arkiveringssystemer, vi anvender i dag.


Selvom digitale pdf-formater har udgjort et skridt på vejen, har disse stadig en række begrænsninger, herunder muligheden for automatisk overførsel af kalibreringsdata og udtræk af information fra certifikatet. Selvom man inden for det seneste års tid er kommet markant længere i processen mod et implementérbart og internationalt anerkendt DCC (Digital Calibration Certificate), som tilsigtes at blive af et fuldt maskinlæsbart og bredt anerkendt format, er der stadig lang vej igen. 

For at belyse de aktuelle DCC-problematikker samt sætte fokus på de behov og krav du, som slutbruger, har til det kommende format, afholdt Teknologisk Institut i samarbejde med DFM og FORCE Technology en temadag om udviklingen af det digitale kalibreringscertifikat d. 5. oktober 2023. 

Temadagen gav derfor de tre arrangerende virksomheder mulighed for at tage input fra de fremmødte slutbrugere videre til de internationale DCC-udviklings- og harmoniseringsgrupper, som der deltages i fra dansk side.
 

In English:

To accommodate the digital workflows and filing systems used today, the digitalisation of the traditional calibration certificate is a process in fast development.

To illustrate the current challenges regarding the development of digital calibration certificates and to highlight the demands and needs you, as an end-user, might have to the future format, Danish Technological Institute, DFM and FORCE Technology held a seminar about the development of digital calibration certificates (or DCC).


Ved interesse, kan du finde de afholdte præsentationer samt et program for dagen herunder:


Afholdte præsentationer: