Udviklingsdage på fødevareekstruderen

Christian Høj

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 86.

Mennesker der arbejder med fødevareudvikling til kursus i ekstrudering.

Udviklingsdage på fødevareekstruderen

Vær med når vi tester dine ingredienser, opskrifter og nye fødevareprodukter

Teknologisk Instituts fødevaregodkendte ekstruder er meget alsidig og fleksibel, hvilket gør den ideel i processen med at få nye produkter på markedet. Kapaciteten er tilpas lille til at teste en masse uden at skabe meget spild. Størrelsen på vores pilotfaciliteter har også en stor fordel, hvis du som fødevareudvikler arbejder med kostbare ingredienser.

Vi kan hjælpe dig med at finpudse en ny opskrift, teste en uudforsket ingrediens og udvikle et helt nyt produkt. Vi har prøvet mange forskellige råvarer af i vores ekstruder og har også erfaring med mange forskellige slutprodukter. Vi kan evaluere og ændre i planen i løbet af en udviklingsdag, da udstyrets kapacitet er forholdsvis lille. Dette betyder, at vi fx kan justere opskriften løbende ud fra hvad vi ser på dagen, men også justere parametre ret hurtigt på udstyret for at optimere og afsøge grænserne.

På en udviklingsdag kan du med hjælp fra 2 specialiserede teknikere teste flere ting af og få en håndfuld prototyper med hjem. Prototyper produceret i pilotanlægget kan smages på, så der er mulighed for at sammenligne sensorisk eller lave mindre markedstest på produktet.

 

Få hjælp til:

 • Råvareindkøb og opskriftsudvikling
 • Teste mulighederne med dine ingredienser
 • Få tunet ind på konkrete produkter, som du kan udvikle videre på
 • Adgang til fødevaregodkendt udstyr som blander, ekstruder og tørrer i fødevaregodkendte lokaler

 • Adgang til Foodturelab® hvor vores team af kokke, bagere og produktudviklere hjælper dig med at færdig teste dit produkt, samt udvikle applikationer. (Læs mere om Foodturelab® her)

 

3D printede dele til en fødevareekstruder

3D-printede titanium dele lader os imødekomme alle behov

Vores specialister i 3D-print til fødevarekontakt står til rådighed, hvis du har behov for specialdesignede løsninger. Med fokus på fødevaresikkerhed og kvalitetskontrol, tilpasses teknologien til dit behov således at vi kan teste dit fødevareprodukt optimalt på fødevareekstruderen.

Læs mere om 3D print til fødevarekontakt her.

 

En udviklingsdag i vores fødevaregodkendte pilotproduktion:

 • 5-8 opskrifter testes pr. dag
 • Efter endt udviklingsdag får du de ekstruderede prototyper med hjem til videre udvikling
 • Du får adgang til vores sensoriske faciliteter og udviklingskøkken Foodturelab® til yderligere hjælp med produktudviklingen
 • Dokumentation fra produktionen og ændringer i opskrifterne
 • Høj faglighed og altid fuld fortrolighed.