Akkrediteret undersøgelse - Identifikation af fremmed materiale - Forside

Pia  Wahlberg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 01.

Pille og pincet

Akkrediteret undersøgelse - Identifikation af fremmed materiale - Forside

Mange virksomheder oplever et øget krav til kvalitetssikring af produkter – herunder identifikation af fremmed materiale og urenheder i produktionsmiljøer eller produkter. De øgede krav til kvalitetssikring gælder også virksomhedens underleverandører.

DANAK-akkreditering
Teknologisk Institut er DANAK-akkrediteret til at undersøge ukendt materiale og identificere fremmedlegemer. Undersøgelserne har en kvalitet, der normalt godkendes af FDA ved audit i virksomhederne.

Kort leveringstid
Vi tilbyder korte leveringstider på identifikation af fremmedlegemer, fx partikler eller urenheder på overflader. For det meste får du resultatet samme dag, så produktionen kan komme i gang igen hurtigt.

Vores postadresse for modtagelse af materialeprøver til analyse:

Teknologisk Institut
Center for Nanoproduktion og Mikroanalyse
Att.: Pia Wahlberg
Gregersensvej 1
2630 Taastrup

Det er også muligt at aflevere prøver personligt eller ved taxa for hurtigst mulige behandling.

Effektiv og kompetent rådgivning
På Teknologisk Institut har vi mere end 20 års erfaring med denne type undersøgelser. Vi undersøger mere end 1000 prøver af fremmedmateriale hvert år og råder over et af Danmarks mest veludstyrede karakteriseringslaboratorier. Vores specialister kan præcist isolere og identificere fremmedlegemer og urenheder både på overflader, indlejret i materiale, og dispergeret i væsker – selvfølgelig uden at tilføre yderligere forurening. Vi kan isolere og identificere partikler på mindre end 1/10 af et hårs bredde.

Derudover er vi auditeret og godkendt til denne type undersøgelser af flere af de største farmaceutiske virksomheder i Danmark. Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte souschef Pia Wahlberg på 7220 3301 eller pw@teknologisk.dk

 

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

    Vores udstyr