AM-LINE 4.0 - AM-LINE 4.0 Academy

Jeppe Skinnerup Byskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 65.

Underviser og kursister

AM-LINE 4.0 - AM-LINE 4.0 Academy

AM-LINE ACADEMY

3D-print kan være med til at optimere din forretning og give din virksomhed et produktionsmæssigt løft.

Vi tilbyder en række kurser, undervisnings- og skræddersyede kursusforløb, der klæder din virksomhed på til at benytte 3D-print i produktionen.

Uanset om din virksomhed er ny inden for 3D-print eller langt fremme i brugen, tilbyder vi tilpassede opkvalificeringsforløb og 3D-print rådgivning.

 

SE ALLE KURSER INDENFOR INDUSTRIEL 3D-PRINT 

 

Rundvisninger, temadage og kundetilpassede arrangementer

Afhold dit næste arrangement i spændende rammer hos Center for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut i Aarhus. Vi tilbyder forskellige arrangementer: oplæg, rundvisninger og temadage, som kan tilpasses til jeres ønsker. Vi afholder løbende arrangementer – kontakt os og aftal nærmere.

 

ERFA- og EIIG-netværksgrupper
Vi arrangerer flere typer af netværksmøder:

  • ERFA-grupperne har til formål at samle virksomheder inden for samme industri med stor interesse og muligt behov for 3D-print. I gruppen får virksomhederne mulighed for at drøfte 3D-print-relaterede problemstillinger, der er relevante for alle virksomheder i gruppen, og som har en vis fælles karakter.
  • EIIG netværksgrupperne (External Industry Interest Groups) har til formål at give inspiration til fokusområder for Teknologisk Instituts arbejde inden for området fremadrettet, herunder ideer til kommende projekter, såvel nationale som internationale.

Kontakt Henning Henningsen, hvis du er intersseret i at høre om mulighederne inden for din specifikke branche.

 

AM-LINE industriel 3D-print

AM-LINE 4.0-projektet er støttet af Innovationsfonden

Innovationsfondens nye logo