Ansøg nu: Vil du være en del af en ny startup fond?

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 52.

-

Ansøg nu: Vil du være en del af en ny startup fond?

Er du en robot-startup i en tidlig fase, der leder efter hjælp til at omdanne dine ideer til en succesfuld forretning? Ansøg nu til Odense Robotics StartUp Fund, en ny fond, der yder finansiering, mentorer og inkubation til ambitiøse robot- og dronestartups fra Danmark og udlandet.


Odense Robotics StartUp Fund blev lanceret i slutningen af ​​sidste år og har allerede tiltrukket sig stor interesse fra robot- og dronestartup-miljøet. Nu er fonden på jagt efter lovende tidlige robotteknologi og drone-startups, der kan drage fordel af adgang til kapital, unik viden om robotmiljøet og et stærkt inkubationsmiljø.

- Det er ikke let at starte op med robotter og droner. Selvom du har en god idé, har du brug for penge, knowhow og de rigtige faciliteter for at komme i gang - og det er præcis, hvad Odense Robotics StartUp Fund tilbyder. Fonden leder nu efter ambitiøse, tidlige robot- og droneiværksættere, der er klar til at tage deres idé til næste niveau, siger Troels Oliver Vilms Pedersen, der er programchef ved Teknologisk Institut, som huser Odense Robotics StartUp Funds inkubationstilbud.

Styrk din startup

Fonden tilbyder startups adskillige fordele. Pakken er designet til at understøtte startups inden for både teknik og forretningsudvikling:

  • Få adgang til stiftervenlig kapital i form af et lån, som du betaler tilbage, når du kan.
  • Styrk din forretningsstrategi, så du er klar til at pitche til indledende kunder og investorer.
  • Udvikl din protype til et levedygtigt produkt i Teknologisk Instituts inkubator i Odense, hvor du får kontorplads, arbejder sammen med andre startups og får adgang til avanceret teknisk udstyr.
  • Mentorforløb med ledende skikkelser fra Danmarks robot- og dronebranche samt tekniske eksperter og business coaches.
  • Udvid dit netværk i Danmarks blomstrende robotteknologi- og droneøkosystem, mød partnere, fremtidige investorer og andre startups.

-

Hvordan ansøger man?

Fonden er løbende åben for ansøgninger fra robot- og dronestartups fra Danmark og udlandet. Kvalificerede startups er typisk 12-24 måneder før en ’pre-seed-investering’ og demonstrerer et højt vækstpotentiale inden for robotteknologi, automatisering og droner.

- Der har været en stor interesse i fonden fra startups både i Danmark og i udlandet. Mange vil vide, hvor meget finansiering startups kan få, hvilken slags startups der er berettiget og hvad inkubationstilbuddet består af. Hvis du er interesseret, så er det en god idé at tjekke hjemmesiden ud, hvor du kan få mere at vide om, hvad fonden kan tilbyde til robot- og dronestartups i en tidlig fase, siger Mikkel Christoffersen, der er administrerende direktør i Odense Robotics.

For at ansøge skal du sende en kort virksomhedsbeskrivelse og pitch via fondens hjemmeside, som også forklarer ansøgningskriterierne og processen:

www.robotstartupfund.dk


Om Odense Robotics StartUp Fund

Odense Robotics StartUp Fund er en ny model til at forme succesfulde robotstartups for kommende generationer. Den uafhængige, kommercielle fond tilbyder robot- og dronestartups i tidlige stadier fra Danmark og udlandet adgang til stiftervenlige investeringer, banebrydende knowhow fra førende robotvirksomhedsledere og inkubatorfaciliteter i verdensklasse på Teknologisk Institut i Odense.

Fonden blev etableret i 2022 med donationer fra ledende personer fra Danmarks robotindustri, store industrivirksomheder og flere uafhængige fonde. Afkastet geninvesteres i non-profit-fonden, hvilket gør den til en unik bæredygtig model, der har til formål at bringe blivende fordele til startup-stiftere, investorer og Danmarks robotindustri som helhed.