Centrifuge - biofermentering

Anders Højmose Thrane

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 96.

A multifunctional separator is used to improve the product yield and quality of biological products by ensuring efficient separation of microorganisms and other biological components from the fermented liquid.

Centrifuge - biofermentering

En centrifuge (multifunktionel separator) bruges til at forbedre produktudbyttet og kvaliteten af biologiske produkter ved at sikre effektiv adskillelse af mikroorganismer og andre biologiske komponenter fra den gærede væske.

En centrifuge (multifunktionel separator) i biofermentering er en alsidig enhed, der spiller en afgørende rolle i processen med at adskille og rense mikroorganismer, enzymer, proteiner og andre biologiske produkter fra gærblandinger.

Denne type separator er designet til at udføre flere forskellige adskillelsesfunktioner i biofermenteringsprocessen:

  • Fjernelse af faste stoffer
  • Flydende-flydende adskillelse
  • Flydende-flydende-faststof adskillelse

En centrifuge (multifunktionelle separator) spiller en central rolle i biofermenteringsprocessen ved at muliggøre en effektiv og skånsom adskillelsesproces skræddersyet til at opfylde de specifikke krav og behov, der er forbundet med produktionen af biologiske produkter.

Denne avancerede adskillelsesteknologi er afgørende for at sikre en pålidelig og effektiv biofermenteringsproces med høje produktstandarder og kvalitetsresultater. Dette bidrager til at opnå højere renhed og koncentration af de ønskede biologiske produkter, hvilket er afgørende inden for områder som farmaceutisk produktion, fødevare- og drikkevareindustrien og bioteknologi.

Vores centrifuge (multifunktionel separator)

Forskellige processer:

  • Adskillelse
  • Koncentration
  • Rengøring
  • Opklaring med hydraulisk tætning
  • Rensning og bakterieopklaringsprocesser

Konfigurationer:

Koncentrator typetung væskefase er hoveddelen af den indkommende strøm (eksempel: mælkeskummer)
Renser typelet væskefase er hoveddelen af den indkommende strøm (eksempel: smørreolie rensning)
Opklarer type med hydraulisk tætningenhver form for opklaring (mælk, saft, olier, gærblandninger osv.)
Opklarer type med intern recirkulationmælkebakterieopklarer

Specifikationer:

Flowhastighed1-3000 L/time
Faststofkammer1,7 L
Skålens hastighed11.000 omdr./min

Hvordan kan Teknologisk Institut hjælpe dig?

Centrifugen er en del af Teknologisk Institut’s Biosolutions Technology Center, hvor vi tilbyder laboratorie- og pilottestning inden for biorefining og biofermentering. Vores udstyr er ofte involveret som en underproces i udviklingen af innovative produkter - enten i forsknings- og udviklingsprojekter eller i direkte samarbejde med virksomheder.

Det er også muligt at udføre en enkelt centrifugeringstest på en bestemt biomasse, og vi tilbyder også produktionsleje over længere perioder.

Tilbud og priser

Hvis du er interesseret, kan du kontakte forretningsleder Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe.