Compliance for forbrugerprodukter

Lars  Jeffers-Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 90.

Compliance

Compliance for forbrugerprodukter

Større mediebevågenhed, strengere lovkrav og flere kritiske forbrugere betyder, at man som producent, leverandør og distributør har et stort ansvar for at sikre, at ens produkter overholder nationale og internationale regler og sikkerheds-standarder. Det kan dog være svært at gennemskue hvilke krav og hvilke regler der gælder for de enkelte produkter.

På Teknologisk Institut kan vi tilbyde rådgivning i compliance og produktsikkerhed for en lang række af produkter, heriblandt legetøj, møbler og tekstiler. Vi har et indgående kendskab til nationale og internationale regler som f.eks. REACH, EN71 samt lovkrav i forbindelse med afgasning og brand.

Vi kan derudover hjælpe med at teste dine produkter i henhold til gældende sikkerhedsstandarder, mærkningsordninger og kemikrav. Vores tests kan bruges som dokumentation for, at dine produkter lever op til de gældende lovkrav, men de kan også tilføje dine produkter en merværdi.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Opstilling af krav til produkter
  • Gennemgang af dokumentation og testrapporter
  • EU-lovgivning, nationale særregler og CE- mærkning
  • Rådgivning i forhold til kemikalielovgivningen (REACH)
  • Emissionsanalyser (VOC)
  • Legetøjsdirektivet