Compliance for forbrugerprodukter - Tekstil

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Tekstil

Compliance for forbrugerprodukter - Tekstil

På Tekstillaboratoriet har vi mange års erfaring, når det kommer til rådgivning indenfor tekstilområdet. Vi tager altid udgangspunkt i jeres konkrete sag og kan tilbyde rådgivning i produktsikkerhed og compliance for alle slags tekstile produkter, f.eks. metervarer, beklædning, møbelstoffer m.m. Vi har et stort kendskab til gældende EU-lovgivning, nationale særregler og eventuelle særlige produktspecifikke lovkrav, som kan være gældende for f.eks. legetøjsprodukter og børnetøj. Vi kan derudover udføre uvildige akkrediterede prøvninger som kan dokumentere produktsikkerheden i forhold til bl.a. kemisk indhold, fysiske krav og brand.

Især brandsikkerheden er vigtigt i forhold til produkter som polstrede møbler, madrasser og tekstil beklædning. På brandområdet findes der både lovpligtige krav, generelle retningslinjer og de mere selvbestemte kvalitetskrav. Vi kan hjælpe med at holde rede på dem alle. Vi udfører akkrediterede brandprøvninger i henhold til gældende EU og UK-regler samt Californisk lovgivning.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning indenfor compliance og produktsikkerhed
  • Uvildig dokumentation ved akkrediteret prøvninger
  • Analyse og gennemgang af testrapporter
  • Rådgivning i forhold til gældende nationale og internationale standarder
  • Brandtest