Compliance for forbrugerprodukter - Mærkningsordninger

Lars  Jeffers-Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 90.

Mærkningsordninger

Compliance for forbrugerprodukter - Mærkningsordninger

Det kan være svært at leve op til alle de produktsikkerhedskrav og nationale og internationale lovkrav der findes på produktmarkedet. Som producent eller importør kan man alligevel godt vælge at sætte baren endnu højere. Der findes mange forskellige frivillige mærkningsordninger som alle på hver deres måde kan tilføre dit produkt en merværdi. På Teknologisk Institut bestræber vi os på at kende dem alle, så vi kan rådgive dig i præcis hvilket mærke og hvilke produktkrav der passer til dit reelle produkt og til din markedsføring. En frivillig mærkningsordning kan være en god måde at sikre compliance og så kan det ovenikøbet gøre det nemt for forbrugerne at vælge sikre og sunde produkter.

Teknologisk Institut er den danske repræsentant for OEKO-Tex og kan hjælpe med at certificere dine produkter. Vi kan ligeledes i samarbejde med Nordisk Miljømærkning arbejde på at få dine produkter svanemærket.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning i forbindelse med valg af mærkningsordning
  • OEKO-Tex certificering
  • Sikre compliance og produktsikkerhed
  • Udføre prøvninger i forbindelse med kravene til produktmærkningerne Blomsten, Svanen, OEKO-Tex m.fl.