Computer Vision

Nicolai Fog Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 33.

tekst: computer vision. baggrund: lugerobot og computer-vision kasser rundt om planter.

Computer Vision

I mange sammenhænge skal synet bruges til at lave vurderinger. Det kan for eksempel være i en produktionskontekst, hvor en ansat skal vurdere, om en vare har nogle tydelige fejl. Computer Vision gør det muligt at holde sine bedrifter under opsyn på en helt ny måde.

Ved at fodre en AI-model med store mængder af billeder, hvor det, modellen skal holde styr på, er indtegnet, kan den lære at genkende næsten alt. Ydermere kan maskinen, ved brug af multispektrale billeder, endda se ting, som er helt igennem usynlige med det blotte øje for os mennesker.

Mulighederne for at anvende disse modeller rækker vidt, fra detektion og genkendelse af enkelte planter til at finde plastikflasker i store stakke af aluminiumsdåser eller at kende forskel på skilte i trafikken.

Hos Teknologisk Institut kan vi hjælpe jeres virksomhed med at finde mulighederne for anvendelse af Computer Vision. Derudover kan vi hjælpe med at udvikle Computer Vision modeller med henblik på at implementering i jeres forretning.

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at:

  • lave en teknologisk vurdering af mulighederne for Computer Vision i jeres forretning
  • opstille robuste og skalerbare IT-systemer, der kan håndtere, annotere og analysere kameradata
  • indsamle og annotere data med henblik på udvikling af en skræddersyet Computer Vision model til jeres problemstilling
  • implementere Computer Vision systemer og løsninger efter jeres behov – både generiske og skræddersyede

Vil du høre mere om vores tilgang til at bruge og implementere Computer Vision, kan du skrive til os og sætte et møde op.