Værdibaserede AI-Forløb

Nicolai Fog Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 33.

grafik med computerchip i baggrunden og teksten "værdibaserede ai forløb AI clarify, ai-develop og AI-integrate"

Værdibaserede AI-Forløb

Kunstig intelligens bliver en større og større del af hverdagen i den danske industriverden, men det kan føles svært at følge med når teknologien udvikler sig hurtigere end man kan overskue. ChatGPT og sprogmodeller bliver omtalt som de nye løsninger på alt og intet, men hvordan kan de faktisk skabe værdi? Hos Teknologisk Institut har vi en række konkrete AI-tilbud, som kan klæde dig på til at takle fremtidens udfordringer med de rigtige kompetencer.

 

Vi tilbyder blandt andet workshops, som kan afklare din virksomheds præcise potentialer i at bruge AI teknologier, og virksomhedsforløb, hvor vi skaber et overblik over de muligheder din virksomhed har for at bruge AI til ægte værdiskabelse. Derudover tilbyder vi også faste møder med en ekspert inden for AI, som kan give dig sparring og vejldening om tekniske eller forretningsmæssige perspektiver inden for AI.


AI-Clarify - For dig, som vil kende potentialet af AI
Mangler du en afklaring af potentialet i at bruge AI teknologi? Har du en ide om, at der er værdi at hente ved at opsamle data? Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at skabe et fundament i din viden om AI, både om mulighederne og begrænsningerne, som du kan bruge til at tage konkrete strategiske beslutninger.
Læs mere om AI-Clarify her.


AI-Develop - For dig, som vil løse en problemstilling med AI
Står du med et konkret problem, som du gerne ser løst med AI? Har du allerede en stor mængde data, men ikke de rigtige kompetencer til at bearbejde dem? Hos Teknologisk Institut tilbyder vi en pakkeløsning med en indledende screening, som giver dig en go/no-go beslutning for, om projektet skal søsættes, og et udviklingsforløb, hvor AI-løsningen til dit specifikke problem bliver udviklet og implementeret.
Læs mere om AI-Develop her.


AI-Integrate - For dig, som vil forene din forretning med AI
Er din forretning allerede stærk indenfor digitalisering? Anvender I allerede AI-værktøjer, men vil gerne have kompetencerne til at udvikle og vedligeholde dem selv? Teknologisk Institut tilbyder både skræddersyede kurser og workshops, og kan også hjælpe jer med sparring, hvis I allerede er i gang med et udviklingsprojekt.
Læs mere om AI-Integrate her.


Vil du høre mere om vores tilgang til at bruge og implementere kunstig intelligens, kan du skrive til os og sætte et møde op.