Dansk Deponerings Institut - Hvem er Dansk Deponerings Institut

Ann Windfeldt Thorsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 22.

Dansk Deponerings Institut blev grundlagt i 1993. Vi opbevarer kildekoder til IT-programmer for danske IT-leverandører og deres kunder.

Dansk Deponerings Institut - Hvem er Dansk Deponerings Institut

Deponering af kildekoder til software
Dansk Deponerings Institut er en del af Teknologisk Institut og har eksisteret siden 1993. Vi har derfor over 20 års erfaring med arbejdet i forbindelse med professionel deponering af kildekoder til software.

Når I får udviklet software, skal I gardere jer!
Dansk Deponerings Institut formidler en aftale mellem en køber, en udvikler/distributør af IT-programmer og Dansk Deponerings Institut, så I kan deponere kildekoden til jeres software, før noget går galt. Enkelt. Simpelt. Og så kan det vise sig at være guld værd!

Vi tilbyder fleksible og effektive deponeringsaftaler i forbindelse med deponering af kildekoder. Vi kan også være behjælpelige, hvis I ønsker at deponere tegninger eller andre vigtige ting.

Vi deponerer kildekoden til jeres software, så I kan få fat på den, hvis noget skulle gå galt. At deponere kildekoderne til et nyt program er derfor en forsikring for både købere og udviklere/distributører af IT-programmer.

Vi har fokus på sikkerheden omkring opbevaringen af kildekoderne. Således opbevarer vi materialet under brand- og tyverisikre forhold og med strenge procedurer for, hvem der har adgang til materialet.