Dansk Deponerings Institut - Hvem er Dansk Deponerings Institut?

Ann Windfeldt Thorsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 22.

Cyber, netværk, teknologi

Dansk Deponerings Institut - Hvem er Dansk Deponerings Institut?

Erfaren medspiller

Dansk Deponerings Institut er en del af Teknologisk Institut og har eksisteret siden 1993. Vi har med andre ord 30 års erfaring med arbejdet med professionel deponering af kildekoder til software. 

Jeres forsikring

Vi deponerer kildekoden til jeres software, så I kan få fat på den, hvis noget skulle gå galt. At deponere kildekoderne til et program er derfor en forsikring for både købere/kunder og leverandører/udviklere af IT-programmer.

Fokus på sikkerhed

Vi har stort fokus på sikkerheden omkring opbevaringen af kildekoderne. Således opbevarer vi fysisk materiale under brand- og tyverisikre forhold og med strenge procedurer for, hvem der har adgang til materialet. Til vores digitale løsning anvender vi Microsoft Azure som cloud-platform til datalagring. Det gør vi netop pga. de robuste funktioner og de strenge sikkerhedsforanstaltninger. Du kan læse mere om dette i vores digitale aftaler, bilag 12.

Enkelt - og potentielt guld værd

Dansk Deponerings Institut formidler en aftale mellem en kunde, en leverandør/udvikler af IT-programmer og Dansk Deponerings Institut. Aftalen sikrer deponering af kildekoden til jeres software. Enkelt - og potentielt guld værd!