Dansk Deponerings Institut - Sådan gør du

Karsten Frøhlich Hougaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 86.

Dansk Deponerings Institut blev grundlagt i 1993. Vi opbevarer kildekoder til IT-programmer for danske IT-leverandører og deres kunder.

Dansk Deponerings Institut - Sådan gør du

Oprettelse af deponeringsaftalen

  • Først skal der oprettes en deponeringsaftale mellem leverandøren, kunden og Dansk Deponerings Institut.
  • Aftalen kan downloades fra denne hjemmeside. Som oftest er det standardaftalen, som I skal bruge.
  • Vores aftaler  er forslag til aftaler - så parterne må selvfølgelig gerne rette dem til efter behov. Dog må I ikke ændre på Dansk Deponerings Instituts rettigheder og forpligtelser. 
  • Undervejs i kontraktarbejdet er I altid velkomne til at kontakte os og få gode råd.
  • Når I er blevet enige om aftalens ordlyd, skal den e-mailes til os, inden I underskriver aftalen, så vi som tredje part i aftalen kan godkende indholdet.  
  • Når vi har godkendt aftalens indhold, skal den printes i tre eksemplarer, som skal underskrives af aftalens parter og Dansk Deponerings Institut. Vi hjælper gerne med at få underskrifterne i hus.
  • Når aftalerne er underskrevet, åbner vi for depotet og sender instrukser til leverandøren om, hvordan deponeringen skal foregå.

Sikker opbevaring
Når deponeringsaftalen er på plads og underskrevet, sender leverandøren en kopi af kildekoderne til vores depot, hvor det forsegles. Depotet opbevarer materialet under brand- og tyverisikre forhold og med strenge procedurer for, hvem der har adgang til materialet. Kildematerialet er fuldstændigt adskilt fra andre deponeringer. Således kan vi sikre, at kunden altid kan få adgang til materialet, når aftalens betingelser for udlevering er opfyldt. Samtidig har leverandøren sikkerhed for, at ingen andre kan få adgang til kildekoderne.

Administration
Dansk Deponerings Institut sørger for administration af det deponerede materiale. Vi sender begge parter en kvittering, hver gang depotet opdateres og hjælper evt. kunden og leverandøren med at huske diverse forpligtelser

Voldgift

  • For at sikre en hurtig og endelig afgørelse af udleveringsspørgsmål, har vi tilknyttet en voldgift i form af en udleveringskomite til vores ydelser.
  • Udleveringskomiteen sammensættes fra sag til sag af førende eksperter inden for IT-ret eller efter parternes ønske.
  • Komiteen træffer hurtigst muligt en endelig og begrundet afgørelse om udlevering. Dermed forhindres sagen i at trække i langdrag med de alvorlige konsekvenser for kunden, som dette kan have.