Digitaliseringstjek

Jan Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Digitaliseringstjek af Teknologisk Institut

Digitaliseringstjek

Kan I optimere jeres arbejdsrutiner og udnytte digitalisering mere effektivt i virksomheden?

Digitalisering har længe været på den agendaen og er derfor et emne, som danner grundlag for diskussion om optimering og udvikling inden for mange områder.

Digitalisering handler ikke længere om en ekstra tilføjelse til forretningen, men er blevet en nødvendighed for at kunne levere den service kunderne efterspørger samt for forretningsmæssigt at overleve i en fremtid som hastigt udvikles – især digitalt. Ignorer derfor ikke digitalisering, men klargør i stedet din virksomhed på den digitale omstilling.

Eksempelvis kan digitalisering af manuelle arbejdsgange frigøre ressourcer og medarbejdere, som kan prioriteres til mere essentielle opgaver.

Digitalisering af industrier og markeder skaber muligheder, men også trusler for din virksomhed, som kan være svære at få overblik over i dagligdagens drift.

Teknologisk Institut oplever, at mange virksomheder, som har et ønske om at få succes med den digitale omstillinger, ikke ved hvor eller hvordan de skal begynde. Derfor hjælper vi dig med at få en ordentlig start i den digitale omstilling.

Hvad er Digitaliseringstjek®?
Med et Digitaliseringstjek® stiller Teknologisk Institut eksperter til rådighed, som kan hjælpe med at give overblik over optimeringspotentialer i virksomheden. 

Digitaliseringstjekket afdækker både nuværende arbejdsgange som nuværende systemer, og kigger på muligheder og trusler i den industri/det marked I opererer i. Digitaliseringstjekket® afsøger de områder, hvor digitalisering kan give jer nye gevinster.

Vi står klar til at hjælpe
Teknologisk Institut hjælper virksomheder i alle størrelser og på tværs af brancher.

Vi tilbyder en behovsafklaring via Digitaliseringstjekket® indeholdende:

 • Afdækning af virksomheden med fokus på udvalgte områder gennemføres i tæt dialog med virksomheden.
 • Kvalificeret beslutningsgrundlag for optimering og/eller udvikling af udvalgte områder i virksomheden.
 • En kort rapport med status på virksomheden i forhold til digitalisering, som vil indeholde:
  • En beskrivelse af trusler og muligheder i jeres industri/marked
  • Definition af relevante fokusområder
  • Beskrivelse af styrker og svagheder på fokusområderne
  • Specifikke forslag til hvordan din virksomhed kan optimeres eller udvikles på fokusområderne

Med et Digitaliseringstjek® vil du få et kvalificeret beslutningsgrundlag til, hvor du skal sætte ind i forhold til digitalisering af din virksomhed. Det kunne f.eks. være hjælp til at kortlægge manuelle arbejdsgange i virksomheden og undersøgelse af hvilke arbejdsgange som kan automatiseres. Konkrete eksempler herpå kunne være et ruteplanlægningssystem til at mindske det manuelle arbejde til at planlægge ruter, et faktureringssystem som kan sikre hurtig afregning af dine kunder, udnyttelse af en webshop til at lette salgsarbejdet eller optimering af produktionen med robotter. Digitaliseringstjek® giver et overblik over hvilke trusler og muligheder, der er i dit marked/din industri, så du har mulighed for at gribe de nye muligheder eller sikre jer mod truslerne.

Vil du vide mere?
Ønsker I at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med digital transformation, så er I altid velkomne til at skrive eller ringe til os.

 

Læs mere