DTI Vision Box 2.0: Kvalitetskontrol og inspektion i 2D og 3D

Michael  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 84.

DTI Vision Box

DTI Vision Box 2.0: Kvalitetskontrol og inspektion i 2D og 3D

Industriel kvalitetskontrol og sortering
Teknologisk Institut leverer industrielle vision-løsninger med høj grad af fleksibilitet, og som kunde har du kontrol over, hvordan systemet skal virke. Vi bruger kun kvalitetshardware og sidste nye state-of-the-art vision-algoritmer.

Ud over at have adgang til de mest avancerede algoritmer som 2D-3D fusion og deep learning, laver vi også løsninger med specielle kameraer som f.eks. termografisk proceskontrol og hyperspektrale målinger.

Industri 4.0
Hardwaren er bygget efter IoT-paradigmet, og softwaren benytter avanceret selv-diagnostik og auto-recovery og logger alle hændelser.

Den er opbygget modulært, og kan let omskiftes mellem de gængse fieldbus, som f.eks. EtherCAT, Profinet, eller CanOpen. Derved kan det bruges til realtime kontrol af processen, mens alt data logges og kan bruges til at fejlfinde processen ved at krydskorrelere hændelser med ændringer i datastrømmen med Run Charts.

Dette gør det lettere at opnå nul-fejl-produktion og certificere produkterne, mens det minimerer emner, der skal kasseres.

Hvorfor specialløsning?
Der findes standard vision-løsninger, som kan bruges i mange tilfælde. De løser ikke altid opgaven optimalt og har faste begrænsninger, men de er til gengæld billigere og lette at installere.

Vision-opgaver kan ofte bedre løses med specielle algoritmer, f.eks. med deep learning eller kræver specielle lysopsætninger og kameraer. De er også lettere at videreudvikle på, hvis der kommer nye krav og produkter i fremtiden.

DTI Vision Box 2.0 er kendetegnet ved:

  • Skræddersyet vision til netop dine behov
  • Kvalitetsinspektion og pick'n'place i et samlet system
  • Inspektion med de nyeste avancerede hardware og algoritmer
  • Håndtering af svære, blanke, gennemsigtige og biologiske emner
  • Let at integrere i PLC- eller robotstyring med DIO og fieldbus.
  • Fleksibel løsning med mulighed for tilkøb af ekstra funktionalitet
  • Klar til Industri 4.0

I videoen herunder kan du se et eksempel på en implementeret DTI Vision Box hos transportkædeproducenten Ammeraal Beltech i Vejle - og hvilke fordele det afføder i kombination med et robotanlæg.