DTI Vision Box

Michael Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 84.

Teknologisk Institut er leverandør af avancerede industrielle vision-løsninger, specialfremstillet til dine produktionsbehov.

DTI Vision Box

Avanceret kvalitetskontrol og automatiseret visuel inspektion

Teknologisk Institut er leverandør af avancerede industrielle vision-løsninger, specialfremstillet til dine produktions- og procesbehov.

Hvad er DTI Vision Box?

Når du som virksomhed står over for udfordringer, såsom tidskrævende manuel inspektion, ridsekontrol og overfladetjek, kan DTI Vision Box være løsningen. DTI Vision Box er en fleksibel og komplet vision-platform som er egnet til moderne produktionsmiljøer.

DTI Vision Box er en platform, hvor forskellige sensorer og kameraer nemt kan sammensættes til en fuldendt løsning, der er fuldt integrerbart med dit eksisterende setup inkl. ERP-systemer, PLC'er og eksterne sensorer.

Vi analyserer dine konkrete behov og skræddersyr et koncept enten med enkeltkameraer, flere forskellige kamerateknologier (som for eksempel termokameraer eller 3D-kameraer) eller højtavancerede løsninger, der inkluderer AI til optimal kvalitetskontrol af komplekse overflader.

Med det rigtige kamera-setup kan en vision-løsning nemt og hurtigt se fejl, afvigelser og anormaliteter, som det blotte øje end ikke kan se.

En vision-løsning i samarbejde med Teknologisk Institut giver mulighed for…

 • Hurtigere omstillingstider

 • Hurtigere gennemløbstider

 • Højere præcision og hastighed i kvalitetskontrollen og dermed højere kvalitet leveret til kunderne
 • Frigørelse af arbejdskraft til andre opgaver
 • Fjernelse af manuelle repetitive opgaver
 • Mindre sårbarhed over for manglende arbejdskraft

  Hvorfor vælge DTI Vision Box?

  Med implementering af en effektiv vision-teknologi dækkes universelle behov for kvalitetskontrol og omkostningsoptimering. DTI Vision Box kan tilpasses, trænes og udvikles efter dine specifikke og avancerede behov.

  Løsningen åbner muligheder, der ikke er opnåelige med traditionelle metoder, så som at sikre fødevarekvalitet, forseglingskvalitet, fremmedlegemeanalyse, kvalitetskontrol af kemisk materiale, indgangskontrol og udgangskontrol og mulighed for fuld sporbarhed af færdigpakkede varer (etiketter, unikke ID i form af stregkoder, datomærkning, labels).

  Data logges og kan korreleres for at opnå nul-fejl-produktion og sikre den ønskede kvalitet af emner. DTI Vision Box er tænkt ind i en Industri 4.0-tankegang, hvor data let kan deles og anvendes af forskellige systemer i real-time.

  Fordele ved DTI Vision Box

  • Skræddersyet, avanceret vision-løsning tilpasset dine behov

  • Komplet vision-platform med grafisk brugerflade og kommunikationsinterface

  • Anvendelse af nyeste hardware, algoritmer og kunstig intelligens
  • Håndtering af svære, blanke, gennemsigtige og biologiske emner
  • Let at integrere i PLC- eller robotstyring
  • Mulighed for løbende tilpasning og udbygning af funktionalitet

  Hvordan kan Teknologisk Institut hjælpe?

  Lad os vise dig, hvor nemt det er at implementere DTI Vision Box i din nuværende opsætning.

  Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvorledes denne løsning kan gavne netop din virksomheds produktivitet, effektivitet og kvalitetsstandarder.
   

  Teknologisk Institut – din uvildige partner i fremtidens teknologiske løsninger.