Fermentering

Lars  Krusell

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 91.

Fermentering

Fermentering

Leder I efter muligheden for at udvikle nye fødevarer, der skiller sig ud fra mængden, så kan fermentering og brugen af unikke starterkulturer være vejen frem. I de senere år er diversiteten af kommercielle starterkulturer faldet samtidig med at forbrugerne higer efter unikke og lokale produkter i forhold til smag og sundhed. På Teknologisk Institut kan vi hjælpe jer med at identificere skræddersyede starterkulturer og tester disse for smag, stabilitet, performance, fødevaresikkerhed mm.

Vores udgangspunkt er altid den konkrete fødevare og de muligheder der er i det enkelte system.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Behov og mulighedsafdækning indenfor fermentering
  • Forbedring af holdbarhed via fermentering
  • Identificering og valg af fermenterende starterkulturer
  • Udvikling af den fermenterede fødevarer
  • Øge værdien af sidestrømme via fermentering; højværdistoffer, nye produkter
  • Sensorisk karakterisering af den fermenterede drikke- eller fødevare
  • Vurdering af fødevaresikkerheden og stabiliteten via mikrobiologiske og toksikologiske analyser.
  • Opskalering og implementering

Case