Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Produktudvikling - Fødevarer

Eva-Marie  Lange

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 14.

Produktudvikling2

Produktudvikling - Fødevarer

Står I med en teknisk udfordring i produktudviklingen af nye fødevarer eller drikkevarer kan Teknologisk Institut hjælpe. Vi står klar med et samlet tilbud om adgang til viden om fødevareteknologi, fødevarelaboratorier inklusiv udviklingskøkkenet FoodtureLab, et sensoriklaboratorie samt pilotanlæg indenfor udvalgte applikationer.

Med denne adgang til viden og faciliteter som vores udviklingskøkken FoodtureLab kan din virksomhed udvikle de rigtige produkter på kortest mulig tid.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Produktudvikling

  • Opskriftsudvikling: Hvordan sammensætter du dine ingredienser, så du rammer den ønskede smag og tekstur? Hands-on hjælp til udvikling og udvælgelse af prototyper.
  • Nye ingredienser: Hvordan udvikler, udvælger og beskytter du nye ingredienser i din opskrift?
  • Procesudvikling: Hvordan tilpasser du din proces for at ramme de ønskede egenskaber i jeres nye produkt?
  • Holdbarhed: Hvor længe holder fødevaren sin kvalitet i forhold til farve, aroma og tekstur? Og hvordan forbedrer du eventuelt holdbarheden?
  • Receptændringer: Hvordan kvalitetssikrer du ændringer i din recept?
  • Fermentering: Hvordan udnytter du mulighederne indenfor fermentering?

Case

Insektjuice lavet på fårekyllinger er rig på B12 vitamin

SimplEat og Teknologisk Institut i samarbejde om nye veganske produkter

Nyt samarbejde skal udvikle glutenfrie produkter

Ny naturlig fødevarefarve er velegnet til eksport

Instant produkter

Teknologisk Institut og Cubenizer indgår samarbejde om printet slik

Nu skal fremtidens fødevarer 3D printes

Se video om produktudvikling af fødevarer

 

Vi kan i forbindelse med din produktudvikling også hjælpe med:

Sensorik og forbrugertests

Forbruger- og markedstest

Sensorik af fødevarer og non-food

Mærkning og lovgivning

Fødevarelovgivning - varedeklarationer og mærkningstjek

Fødevaresikkerhed

HACCP fødevaresikkerhed

Hygiejne og mikrobiologi i fødevareproduktion

Forebyggelse af fødevaresvindel

Analyse og karakterisering

Konsistens, struktur og tekstur af fødevarer

Produktkvalitet og holdbarhed

Fødevareemulsioner