Produktudvikling - fødevarer

Line Ahm Mielby

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 64.

Produktudvikling2

Produktudvikling - fødevarer

Står I med en teknisk udfordring eller ønsker at ramme den helt rigtige smag i produktudviklingen af nye fødevarer eller drikkevarer, kan Teknologisk Institut hjælpe. Vi står klar med et samlet tilbud om adgang til viden om fødevareteknologi, fødevarelaboratorier inklusiv udviklingskøkkenet FoodtureLab, et sensoriklaboratorie samt pilotanlæg indenfor udvalgte applikationer.

Med denne adgang til viden og faciliteter som vores udviklingskøkken FoodtureLab kan din virksomhed udvikle de rigtige produkter på kortest mulig tid. Dette både indenfor nyere trends som plantebaserede produkter, fødevarer med insekter som ingredienser eller nye, innovative koncepter indenfor convenience, sundhed og snacking.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Produktudvikling

  • Opskriftsudvikling: Hvordan sammensætter du dine ingredienser, så du rammer den ønskede smag og tekstur? Hands-on hjælp til udvikling og udvælgelse af prototyper.
  • Nye ingredienser: Hvordan udvikler, udvælger og beskytter du nye ingredienser i din opskrift?
  • Procesudvikling: Hvordan tilpasser du din proces for at ramme de ønskede egenskaber i jeres nye produkt?
  • Holdbarhed: Hvor længe holder fødevaren sin kvalitet i forhold til farve, aroma og tekstur? Og hvordan forbedrer du eventuelt holdbarheden?
  • Receptændringer: Hvordan kvalitetssikrer du ændringer i din recept?
  • Fermentering: Hvordan udnytter du mulighederne indenfor fermentering?

Cases

Se video om produktudvikling af fødevarer

 

Vi kan i forbindelse med din produktudvikling også hjælpe med:

Sensorik og forbrugertests

Mærkning og lovgivning

Fødevaresikkerhed

Analyse og karakterisering