Produktudvikling - Fødevarer

Anne Louise Dannesboe Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 55.

Produktudvikling - Fra gastronomi til industri

Produktudvikling - Fødevarer

Står I med en teknisk udfordring i produktudviklingen af nye fødevarer eller drikkevarer kan Teknologisk Institut hjælpe. Vi står klar med et samlet tilbud om adgang til viden om fødevareteknologi, fødevarelaboratorier, et sensoriklaboratorie samt pilotanlæg indenfor udvalgte applikationer.

Med denne adgang til viden og faciliteter kan din virksomhed udvikle de rigtige produkter på kortest mulig tid.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Produktudvikling

  • Opskriftsudvikling: Hvordan sammensætter du dine ingredienser, så du rammer den ønskede smag og tekstur? Hands-on hjælp til udvikling og udvælgelse af prototyper.
  • Nye ingredienser: Hvordan udvikler, udvælger og beskytter du nye ingredienser i din opskrift?
  • Procesudvikling: Hvordan tilpasser du din proces for at ramme de ønskede egenskaber i jeres nye produkt?
  • Holdbarhed: Hvor længe holder fødevaren sin kvalitet i forhold til farve, aroma og tekstur? Og hvordan forbedrer du eventuelt holdbarheden?
  • Receptændringer: Hvordan kvalitetssikrer du ændringer i din recept?
  • Fermentering: Hvordan udnytter du mulighederne indenfor fermentering?

Vi kan i forbindelse med din produktudvikling også hjælpe med:

Sensorik og forbrugertests

Vi kan hjælpe dig med at teste forbrugernes præference for dit nye produkt, eller du kan få  en beskrivelse af smagen fra et trænet smagsdommerpanel. Læs mere her:

https://www.teknologisk.dk/ydelser/forbruger-og-markedstest/33734

https://www.teknologisk.dk/ydelser/sensorik-af-foedevarer-og-non-food/33735

Mærkning og lovgivning

Vi kan hjælpe dig med at tjekke, om din etiket og næringsdeklarationen er korrekt.  Læs mere her:

https://www.teknologisk.dk/foedevarelovgivning-8211-varedeklarationer-og-maerkningstjek/35755

Fødevaresikkerhed

Vi kan hjælpe dig med at styre fødevaresikkerheden omkring din produktion af dit nye produkt. Læs mere her:

https://www.teknologisk.dk/ydelser/haccp-foedevaresikkerhed/22759

https://www.teknologisk.dk/ydelser/haccp-foedevaresikkerhed/hygiejne-og-mikrobiologi-i-foedevareproduktion/22759,2

https://www.teknologisk.dk/ydelser/forebyggelse-af-foedevaresvindel/38399

Analyse og karakterisering

Vi kan hjælpe med at analysere dit nye produkt for viskositet, tekstur, eller indholdsstofferne i din råvarer eller bevarelse over tid. Læs mere her:

https://www.teknologisk.dk/ydelser/konsistens-struktur-og-tekstur-af-foedevarer/32472